2777
2789
بچه ها نباید تاوان گندکاری ننه باباشون و بدن واقعا

ضرب المثلی هس میگه مادرو بکنه دختره بکشه،یعنی همون کارما،یعنی مادره بدی کنه بچش سرش میاد چون زجری که بچت می کشه از زجری که خودت بکشی بدتره،خدا انشالله پسر اون خانواده رو شفا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توییه شهری زندگی میکردم 

همیشه یکی به اسم صدام میزد برمیگشتم کسی نبود 

به طرف صدا میرفتم که جلومو گرفتن گفتن اگه دنبال صدا بری میبرنت 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

یه شب خواب وحشتناکی دیدم 

یه ادم چیزی شبیه ادم قد اندازه بچه ۴ ساله رنگ خاکستری مشکی تک تک موهای سر و کلله ش بلند یعنی پر مو نبود بلند بلند

من ایستاده بودم 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

حالا من با همون توی شهر راه میرفتم و از همه دنبال یه اقایی که دعا نویس بود و من اصلا تو بیداری اسمش رو هم نشنیده بودم میگشتم 

پرسون پرسون در خونه دعا نویس رسیدم 

در زدم حالا اون نمیدونم اسمشو چی بزارم هم داشت هنوز راه گلوی منو میبست 

در زدم یه اقایی با لباس بلند سفید درو باز کرد 

تامنو دید دست شو جلوی چشمش گذاشت توری که ادم موقه یه نور زیاد نمیخواد نور به چشمش بخوره 

گفت بیا تو 

وارد حیاط شدم یه درخت توت وسط حیاط بود مرد رفت تو خونه یه دونه نون گرد آورد من گرقتم خوردم دویاره رفت تو ااتاق 

برگشت یه کاسه برنجی مانند بود اب توش بود میگفت این اب و باید بادست ۷ودت بریزی 

همین موقع بود که اون حیوون از من جدا شد رفت گوشه حیاط کز کرد از من می ترسید 

تا قبل این من داشتم از اون مثل ‌....میترسیدم