2777
2789
عنوان

صبح تا شب بشور و بساب

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بودن خیلی سخته،،خیلی رنجه

دقیقا شوهر من چند روز پیش گفت مگه چکار میکنی💔💔 من بچه ام کوچیک یک سالش حتی ی سرویس بهداشتی راحت هم نمی تونم برم باید ۴چشمی مواظب بچه باشم و در ضمنش خونه تمیز کنم غذا آماده کنم عاقبتم بشنوم مگه چکار کردم

حالا اون هیچی..این که تو بخاطر بچه هات و شوهرت باید بشینی خونه و کارای خونه رو رسیدگی کنی ولی آخر ای ...

منم همین حس داشتم خیلی خودمو زجر میدادم 

اما همسرم در کل انقدر عاقل و فهیم نیست اما در کل اینو میدونه که به هر جا که رسیده نتیجه ی تلاش هر دو ما هست همیشه میگه ما دو تا کفه ی ترازو هستیم که اگر هر دو همسو با هم تلاش کنیم این زندگی بالانس میمونه 

من خیلی دوست داشتم شاغل بودم اما اون همیشه میگه مادر بودن و تربیت بچه ها از کارای بیرون سخت تره 

اینم بگم در حد حرف زدن قشنگه وگرنه در حد عمل نه چون من علاوه بر کار های خونه خرید خونه بشور و بساب و دکتر و تفریح و گردش بچه ها و حتی زباله هارو بیرون بردن و قصابی رفتن همش به عهده ی منه  میپزم اما جون میدم ظرفاشو بشورم

انتخاب خودته خب ازدواج کردنت انتخاب خودته بچه اوردنت انتخاب خودته حتی کار نکردنت انتخاب خودته چرا سر ...

غر نیست درد و دله....بعد تو این جامعه زن ستیز فکر میکنی  دستمون چقدر بازه که خودمون واسه خودمون تصمیم بگیریم..بمونیم خونه پدر باید سرکوفت ترشیدگی بخوریم ازدواج کنیم هم همون چیزا که گفتم

بعد شوهر میگه پس تو به جه دردی میخوری...میرم یه زن دیگه میگیرم برام بچه بیاره

دعوا نداشته باش سیاست داشته باش

با زبون خوش بهش بگو من برای نیاز های شخصیم ماهانه این مقدار پول نیاز دارم

یه چیز معقول بگو با توجه به حقوقش و درامدش و شرایط زندگیت

ازش بگیر در کنار کارهای خونه به خودتم برس و خرج کن مال خودت

غر نیست درد و دله....بعد تو این جامعه زن ستیز فکر میکنی دستمون چقدر بازه که خودمون واسه خودمون تصمی ...

مگه من تو لس انجلسم؟؟ منم تو همین ایرانم تو زندگی باید سلیطه باشی من انقدر سلیطه بازی در اوردم خانوادم جرعت ندارن حرفی بزنن بهم 

مثلا میتونستی خیلی جدی درس بخونی پزشکی قبول بشی یا هرچی فک نمیکنم خانواده باشه ک بچشو از تحصیل منع کنه

منم همین حس داشتم خیلی خودمو زجر میدادم اما همسرم در کل انقدر عاقل و فهیم نیست اما در کل اینو میدونه ...

ممنظورم همینه ..همه جا حرف شوهره که افرین چقدر زرنگ بود که تونست این همه موفق بشه...اصلا اسمی و یادی از خانومش نمیکنن و کارای خانوم و یه چیز عادی میدونن