هفته نهم قلب جنینم ایستاده و رشد نکرده خونریزی دارم ولی کم دکتر بهم نامه داده برم بیمارستان چون گفت قرصش غیر مجازه گفتم میترسم گفت گرمی بخور اگه نیافتاد بعد برو از دیشب هرچی زعفرون میخورم خونریزیم یکم زیادتر شده فقط میشه راهنماییم کنید
خیلی ممنون فردا یه سر میرم شاید حق با شما باشه و اینقد پول نگیرن
ی چیزی هم بگم شما فکرکن پول بدی به ماما قرص رو بگیری اگه نیفتاد و بقایا موند چی؟میخوای تا ده روز بعدش جوشانده بخوری بیفته؟ بیمارستان سر ساعت قرص میذاره به هر تعدادی که صلاح باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی چیزی هم بگم شما فکرکن پول بدی به ماما قرص رو بگیری اگه نیفتاد و بقایا موند چی؟میخوای تا ده روز بعد ...
به همسرم گفته تا دفع نشده خودم کنارشم ولی برام عجیب بود چه اصراری داره نرم بیمارستان و پیش خودش انجام بدم شوهرم و ترسونده که کورتاژ میشه و من خودم با این قرصا کمکش میکنم سقط کنه نمیدونم واقعا خیلی گیج شدم خلاف شرع که نیست اینقد هزینه کنم😔