2777
2789
عنوان

میترسم برا سقط برم بیمارستان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 115 پست
خیلی ممنون فردا یه سر میرم شاید حق با شما باشه و اینقد پول نگیرن

ی چیزی هم بگم شما فکرکن پول بدی به ماما قرص رو بگیری اگه نیفتاد و بقایا موند چی؟میخوای تا ده روز بعدش جوشانده بخوری بیفته؟ بیمارستان سر ساعت قرص میذاره به هر تعدادی که صلاح باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی هم بگم شما فکرکن پول بدی به ماما قرص رو بگیری اگه نیفتاد و بقایا موند چی؟میخوای تا ده روز بعد ...

به همسرم گفته تا دفع نشده خودم کنارشم ولی برام عجیب بود چه اصراری داره نرم بیمارستان و پیش خودش انجام بدم شوهرم و ترسونده که کورتاژ میشه و من خودم با این قرصا کمکش میکنم سقط کنه نمیدونم واقعا خیلی گیج شدم خلاف شرع که نیست اینقد هزینه کنم😔

به همسرم گفته تا دفع نشده خودم کنارشم ولی برام عجیب بود چه اصراری داره نرم بیمارستان و پیش خودش انجا ...

نمیدونم چرا یکسر تا پذیرش بیمارستان یا زایشگاه نمیرین بپرسین اون که دیکه خرجی نداره 

نمیدونم چرا یکسر تا پذیرش بیمارستان یا زایشگاه نمیرین بپرسین اون که دیکه خرجی نداره

حتما فردا میرم من چون تو بارداری اولم اذیت شدم خیلی از بیمارستان و معاینه کردن و کورتاژ و همه چی میترسم

حتما فردا میرم من چون تو بارداری اولم اذیت شدم خیلی از بیمارستان و معاینه کردن و کورتاژ و همه چی میت ...

دخترخوب حتما بری ها صبر نکنی بمونه اون تو که عفونت میکنی اونوقت باید واقعا ۱۵ تومن خرج کنی 

قرصشو بگیر بخور 

من هم مثل شما شدم قرص گرفتم خوردم ۲۰ساعت درد کشیدم تا رفت ولی حداقل نرفتم تو‌بیمارستان داغونم کنن

عدسی پختم خوردم زعفرون زیاد دم کردم خوردم 

تو بیمارستان هرکاری دلشون بخواد باهات میکنن😣

قرصشو بگیر بخور من هم مثل شما شدم قرص گرفتم خوردم ۲۰ساعت درد کشیدم تا رفت ولی حداقل نرفتم تو‌بیمارست ...

عزیزم از کجا قرص گرفتین؟دکترم گفت قرص غیرمجازه فقط برو بیمارستان