2777
2789
عنوان

میترسم برا سقط برم بیمارستان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 115 پست
الان تماس گرفتم با بیمارستان وضعیتمو بهش گفتم گفت چون بیمه نیستی خیلی هزینت زیاد یشه برو فردا سریع ب ...

برو پیش یه دکتر دیگه و ازش بخواه برات قرص بنویسه 

عجب دکترت عوضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قرصش رو خریدم همین ۲۰ روز پیش ولی نشد استفاده کنم شما کجا هستی اگه تهرانی با هم هماهنگ کنیم همون قیمتش بهت بدم 

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
به همسرم گفته تا دفع نشده خودم کنارشم ولی برام عجیب بود چه اصراری داره نرم بیمارستان و پیش خودش انجا ...

عجب مامایی بوده خواهش میکنم اصلا رو حرفش حساب نکن قرص من به سختی پیدا کردم ولی یک پنجم قیمتی که اون بهت گفته پیدا کردم فقط خودم دلم نیومد بخورم چون رفتم سنو قلب داشت الانم نمی‌دونم تا آخر این بارداری اون قرص ها لازمم میشه یا نه هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد سالم بمونه قلبش بزنه منم قبل از خرید قرص کلی دمنوش و بار سنگین و کار شدید  و زعفران خوردم که فقط باعث ایجاد هماتوم شده بود ولی سقط نه حالا ۵ روز دیگه سنو آن تی دارم نمی‌دونم تا اون موقع وضعیت چطوریه

ولی بخدا رو حرف اون ماما حساب نکن بیشتر دنبال جیب خودش بوده من بعید میدونم بری بیمارستان دولتی بخاطر سقط قانونی انقدر لگیرن بازم به نظرم چند جا بپرس دولتی هارو ولی نگران نباش اینجوری هم بی حساب کتاب نیست

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
آخی عزیزم یاد خودم افتادم خیلی سخته منم ۹ هفته بود که ایست قلبی کرده بود که ۱۲ هفته فهمیدم ،رفتم بیم ...

ببخشید بیمارستان خصوصی رفتی یا دولتی هزینش چقدر شده بود 

تهران نیستم عزیزم شهرستانم قرصش رو چند خریدید؟

۳ و خرده ای عزیزم یه روز کامل شوهرم دنبالش گشت تا پیدا کرد