2777
2789
عنوان

دلم برای مامانم خیلیییی میسوزه

406 بازدید | 32 پست

واقعا نمیدونم اشکم همینطوری داره میره 

به هرکی خوبی کرد بدترین جواب رو گرفت 

داداشم انقد بد حرف زد باهاش دیشب من اشکم داره گوله گوله میریزه حالم بده اصلا نمیدونم چی باید بگم توروخدادیه چی بگین اروم شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سرچیزای بیخودخودتوناراحت نکن میدونی وقتی ادم سلامتیشوازدست میده میگه کاش یکی ناراحتم میکردکاش فحشم میدادن لااقل سلامتی داشتم من پام دردمیکنه دکترمیگه سیاتیکه ومواظب باش دیسک نشه الانم تموم مفصلام دردداره میترسم روماتیسم باشه ونمیتونم ب مامانم بگم 

عزیزم سرچیزای بیخودخودتوناراحت نکن میدونی وقتی ادم سلامتیشوازدست میده میگه کاش یکی ناراحتم میکردکاش ...

عزیزم سابقه ی خانواده کی دارین؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عزیزم سرچیزای بیخودخودتوناراحت نکن میدونی وقتی ادم سلامتیشوازدست میده میگه کاش یکی ناراحتم میکردکاش ...

اره واقعا انقد سر همه چی عصابمو بهم میریزم که حد نداره توی سن کم کلی قرص دارم میخورم 

ایشالا خوب میشی گلم نگران نباش 

اره واقعا انقد سر همه چی عصابمو بهم میریزم که حد نداره توی سن کم کلی قرص دارم میخورم ایشالا خوب میشی ...

من متاهلم بیشترمیترسم اگ مامانم بدونه ناراحت میشه و چ واکنشی نشون مده اخه من وسواس داشتم همش تواب بودم مامانم هی میگف ی روزی تومریض میشی ازخجالتم نمیتونم بگم

فقط مامان تو نیس هرکی حرف راستو بزنه تهش ادم بده میشه با باید دو رو باشی تا با همه میونت خوب باشه یا هم ک صاف و صادق باشی که تهشم میشه همون

مامان منم با داداشاش قهره چون ارث میخواستن و مامانم پشت پدرش در اومد ک چرا سر پیری ازش ارث میخواین لج افتادن ولی خالم ک بزرگتره با چرب زبونی همه رو تو دستشرفته جلو ی جوره عقب یجور

ن عزیزم فقط عمم دیسک داره من بیشترازروماتیسم میترسم

همون روماتیسم رو میگم دیگه بیشتر ارثیه الان من مامانم داره خاله ام داره منم کم و بیش علایمش رو دارم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.