2777
2789
عنوان

جلوی مهمونا دعوا کردیم ابرو حیثیتمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 53 پست

چه مهمونای مزخرفی تشریف ببرن دوباره بیان تا وقت عمل باید یکی جلوشون کار کنه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی تو تاپیکات همیشه میخوندم که میگفتی بابام مستبده اجازه نمیده مامانم کاری کنه حتی تو انتخاب لب ...

اصلا نمیتونه هندل کنه عصبانیم میکنه کارهاش . هیچ کاری بلد نیست .مگه میشه آدم تو این سن و سال نتونه کاری انجام بده ؟ به هیچ کاریش نمیرسه هیچ کاری بلد نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درجریان تاپیکات هستم این لشگر مهمونای کم شعورتون انرژی همتونو گرفتن و باعث دعوا میشن نمیذو ...

مهمونامون یک سوم شدن در حدی نیستن که دعوا درست کنن اینایی که موندن هم خیلی کمک میکنن . 

چه مهمونای مزخرفی تشریف ببرن دوباره بیان تا وقت عمل باید یکی جلوشون کار کنه

مهمون ها اصلا مقصر نیستن یکیشون مادربزرگمه . خونه اش از بیمارستان دوره ماشین هم نداره . الان که خونه ماست روزی چندبار میتونه بره  وبیاد . عموها و عمه ها هم هستن شهر دیگه ست خونه شون مجبورن اینجا بمونن  . مقصر مامانمه هیچ کاری نمیتونه انجام بده .

مهمون ها اصلا مقصر نیستن یکیشون مادربزرگمه . خونه اش از بیمارستان دوره ماشین هم نداره . الان که خونه ...

ببین سطح درک فهمت خیلی پایینه زود برو حوابگاه 

طفلک مامانت با اینایی ک زاییده

فردا ک رفتی خونه خودت ببینم بازم اینطوری میگی یانه ک صددالبته نمیگی

اتفاقا یه عده ادم وقت نشناس و پررو هستن 

برن سر وقت برگردن 

ریپلای کنی هم نمیخونم چون فهمیدم کسی ک با مادرش مثل دشمنه با بقیه چطوری میخواد باشه 

خوش باشی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

تاپیکاتو دنبال میکنم اسی بنظرم الان خواهر ده سالت از همه بیشتر به توجه و محبت نیاز داره اون تو سن حس ...

قبلا خیلی لوسش میکرد . تا پارسال لباس مدرسه شو هم تو خواب تنش میکرد بغلش میکرد بهش صبحونه میداد . بعد تولد برادرم خواهرم از مامانم متنفر شده فاصله گرقته 

نه عزیزم بابات مریضه همتون تو فشارین اصلا عیبی نداره این دعواها همه جا هست

اخه مریضی بابام روی ما تاثیر نذاشته که.  من بیشتر از اخلاق و رفتارهای مامانم ناراحت میشم. هیچکاری نمیتونه انجام بده هیچی بلد نیست 

حق با مادرته.نمیدونه بچه داری کنه مریض داری بکنه یا مهمون داری.اون مهمونای بی انصاف باید مهمون دار ب ...

بابام بیمارستانه ما که براش کاری انجام نمیدیم . نهایت دوتا آبمیوه و یکم غذا ساعت ملاقات براش می‌بریم. مهمونا هم روزای اول کمک نمیکردن الان خیلی کمک میکنن . مامانم نه بچه داری میکنه نه مریضداری نه مهمون داری رفتارش هم اشتباهه