2777
2789

بابام بیمارستانه جراحی قلب داره مهمونا از شهر دیگه اومدن ملاقاتش و دیگه برنگشتن فعلا موندن خونه ما 

امروز ظهر خواهر ده سالم با مامانم دعواشون شد که تاپیک قبلیم مفصل توضیح دادم . منم برای اون ناراحت بودم .مامانم آشپزخونه بود رفتم بهش بگم بیا برو با این بچه اشتی کن شروع کرد غر زدن که من خسته شدم دارم جای چند نفر کار میکنم دختر فلانی یکسره مادرشو میبوسه بغل میکنه شما یه بار به من محبت نکردید .از یه طرفم مهمون ها پشت هم میگفتن بچه رو ببرید روانشناس . چرا انقدر بد اخلاقه ؟ چرا قهر کرده ؟چی شده ؟ یکدفعه حرصم دراومد به مامانم گفتم بسه دیگه خودت دیوونه ای همه رو دیوونه کردی برو دکتر بگو قرص بده همه راحت بشن بعدم رفتم پیش خواهرم تا همین الان اونجا بودم برای شام هم نه من نه خواهرم درتیومدیم بیرون.  فردا صبح زودم برمیگردم خوابگاه . مهمونا هم فهمیدن دعوامون شد الان با خودشون میگن بچه های این خانواده کلا مشکل دارن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خواهرت بچه بوده اشتباه کرده به مادرت بی احترامی کرده 

تو چرا 

واقعا حرمت مادر رو نگه نمیدارین 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مامانت غصه باباتو مهمون داری رو بخوره غصه شمارم بخوره؟مگه بچه ای ی زمانی میفهمی اشتباه کردی ک واقن دیگهههههههه بی فایدس.عوض کمک کردنش بود؟

کاش مامان داشتم خدایا خدایا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

چقدر دلم برا مامانت سوخت

حالا اون بچه ست ، عقلش نمیکشه

یعنی شما هم نمیفهمی باید هوای مادرت رو بیشتر داشته باشی؟؟؟

گفتی جشن میلیون، احتمالا خواهرت کلاس سوم

دختر منم تو همین سن هست

به خدا اگه بهم بگه. دوستت ندارم و کاش بمیری 

دیگه آدم حسابش نمیکنم ... اصلا بره گمشه

خداييش مريض نياز به همچين ملاقات كننده هاى مزاحمى نداره شما خانوادگى تو فشاربد اين مهمونا هم شدن قوز ببالا قوز

يا حسين عاشقى ام عاشق ديوانه كيمين        💚💚          كوى عشقوندا يانان عاشق مستانه كيمين.       💚💚              خدا جونم سه تا گل منو در پناه امام حسين حفظ كن.       🍎🌷🌷

شما مثلا دختر بزرگی 

به جای اینکه تو این وضعیت میونه داری کنی خواهرت یه کم نصیحت کنی یا خودت برای خواهرت میکردی اومدی با مادرت اینجوری صحبت کردی؟؟،

تاپیک قبلی رو خوندم که نظر دادم

واقعا اگه میخوای آتیش بیار معرکه باشی به جای درد برداشتن از دل مادرت بدترش کنی همون برو خوابگاه!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

همین امروز ب یاد آخرین روزی ک مامانم در خونمو بستو رفت گریه کردم ولی چه فایده ای داشت هیچی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

خب مادرت بیچاره فشار روشه از ی طرف مریضی بابات از ی طرف مهمون داری ک خودش هزار برابر توان ادمو میگیره ب نظرم شما باید ب خواهرتون میگفتین کمی مراعات مامانتو بکنه ن اینکه مادرتو سرزنش میکردین

حق با مادرته.

نمیدونه بچه داری کنه مریض داری بکنه یا مهمون داری.

اون مهمونای بی انصاف باید مهمون دار بکنند تا مادر بنده خدا بتونه به مریضش برسه. اونم آدمه انقدر فشار بهش نیارید مریض میشه

چند تا چی عجیب بود 

مهمون برای عیادت اومده خونتون مونده سربار مادرت شده اونم تو این شرایط روحی و اقتصادی و خستگی مریض داری 

بعد خواهرت دعوا کرد به مهمونتون حتی اگر خاله و عمه باشه ربطی نداره دخالت کنه بگه بداخلاقی ببرید روانشناس اون بچه هم بخاطر شرایط تحت فشاره

و بدتر از همه رفتار خودت که رفتی به مامانت گفتی برو با خواهرم آشتی کن اینم تو نباید دخالت کنی  مادرت به موقع بلده چکار کنه 

همون بهتر زودتر برو خوابگاه اوضاع رو خرابتر نکن