2777
2789
عنوان

مرتیکه خر فکر کرده همه مثل خودش خرن

498 بازدید | 24 پست

خائن خائن ه همیشه 

یه بار دو بار هم ندارن 

من بعد لو رفتن خیانت شوهرم چند ماه پیش و البته اعتراف خودش به گوشی مخفی

دیدم جایی ندارم برم ولی نه برای همیشه 

برگشتم سرکارم با اینکه چهار سال خونه نشین بودم و مثل سگ کار می کردم تو خونه ش

تا پول جمع کنم و خونه اجاره کنم برم

الان حدود سه ماه و نیم ه کار می کنم با حقوقم هیچی نمی خرم جز طلا شکسته 

این شوهر م هم فکر می کرد من بخشیدم 

خودشم ادعا ش می شد گذاشته کنار 

به خیال خودش 

یادمه چند ماه پیش گفت کاری می کنم همون طور که اگه کسی بگه فلانی یعنی شوهرم مشروب می خوره باور نمی کنی خیانت هم مثل اون 

منم تو دلم گفتم خر خودتی

اصلا هم چک نمی کردم 

مدرک اینا هم نمی خواستم 

حتی راضی بودم فقط متارکه کنم با بچه م برم 

اونم خوش و خرم که به من اعتماد داره 

با دوستاش کافه می رفت اینا 

بعد امروز الکی گفت با دوستم میرم کافه فوتبال ببینم دوش گرفت ادکلن زد رفت 

بعد من زنگ زدم گوجه می خواستم بخره اصلا جواب نداد تا یه ساعت بعد جواب داد 

منم گفتم هر خودتی برای من مهم نیست با زن باشی یا نه ولی هر فرض نکن گفتم ذاتا بده درست نمیشی 

بعد گفت نه زنگ می زنم به دوستم گفت خاموشه 

گفت شام بده گفتم ما شام خوردیم خواستی بکش بخور مسواک زدن نخورده خوابید .خیلی خوش حالم امشب که دارم سرکار می رم و یه روزی قراره نجات پیدا کنم از دستش دیگه مثل قبل التماس نمی کنم توضیح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خدا خودش کمکت کنه عزیزم واقعا شرایطت سخته اگه تصمیمت رو گرفتی پس دیگه سر به سرش نذار پولاتو جمع کن انشالله خدا خودش یه راه برات باز کنه 

خدا نگذره از زن های هرزه ایی که پا میدن به مرد متأهل و بچه دار

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عزیزدلم از خدا میخوام کمکت کنه یا شوهرت سرعقل بیاد یا تو زودتر پول دستت بیاد و از عذاب راحت بشی 😔😔

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋