2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تشخیص بالینی نیااز به متخصص داره و نمیشه گفتن با داشتن یکی دو مورد از ویژگی های یک اختلال شما اون اختلال رو دارید و در کل نظر من اینه که کسی که دلسوزه و مهربونه اگر‌ دلسوزیش و مهربونیش از همدلیش میاد احتمالا خودشیفته نیست چون خودشیفته ها بارزترین ویژگییشون اینه که احساس همدلی بسیار پایینی دارند

عزیزم تشخیص بالینی نیااز به متخصص داره و نمیشه گفتن با داشتن یکی دو مورد از ویژگی های یک اختلال شما ...

اره منتهی من این دلسوزی و همدلی رو فقط تو رابطه خیلی دارم خودشیفته ای نیست که اینطوری باشه ؟

اره منتهی من این دلسوزی و همدلی رو فقط تو رابطه خیلی دارم خودشیفته ای نیست که اینطوری باشه ؟

من نمیتونم اینو تشخیص بدم عزیزم از روانپزشک یا روانشناس باید کمک بگیرید

اره ولی از بازیشه شاید خودشم متوجه نشه

من با یه همچین ادمی در ارتباط بودم البته که هیچوقت حالش خوب نبود گاهی محبت هایی میکرد و بیشتر گیرنده بود تا دهنده من علت حال بدش رو می‌پرسیدم همیشه می‌گفت صبر کن بهت میگم اما نمیگفت و در آخر وقتی من ناراحت میشدم من میشدم آدم بی درک نمی‌دونم این آدم خودشیفته بود یا نه 

من با یه همچین ادمی در ارتباط بودم البته که هیچوقت حالش خوب نبود گاهی محبت هایی میکرد و بیشتر گیرنده ...

هست این ادما به مرور افسرده ات میکنن و وابستگی سمی بهشون پیدا میکنی باید هرچه زودتر بزاری کنار