2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. مشکلات عاطفی داریم. باید برم حتما پیش زوج درمانگر ولی هی عقب ميندازم. ولی در کل می گذره زندگی. شکرخدا. بالا داره پایینم داره.

ولی از خودم مدتی هست ناراضی هستم. از نظر شخصی نیستم تو نقطه ای که حالم با خودم خوب باشه. فعلا بیشتر دغدغه م اینه.

وضعمون متوسطه کارش سخته همش میناله از محل کارش ارباب رجوع داره یک آدم بیصفتیه که نگو

در هر صورت من ۸۰درصذ به جدایی فکر میکنم تنها مشکلم بچه هامه از یک طرف خودم سوختم جوونیم رفت

والله خودم پسرفت کردم همسرم پیشرفت کرده. زندگی هم میگذره. قبل بچه ها داشتم خیلی خوب درس میخوندم دکتر ...

ایناموقت وگذراگلم بچه هاکه یکم بزرگ شن راحت میتونی بری دنبال اهدافت بلاخره مادربودن هم تاوان خودشوداره سخت نگیرچشم بهم زدنی بزرگ میشن

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

آخه اینا دخالت نمیکنن فقط با حرفاشون منو میسوزونن با فرق گذاشتن بین منو جاریم اعصاب برام نداشتنبعد ش ...

حالا ما برعکسیم. مادر شوهرم و پدر شوهرم شوهر منو بیشتر دوست دارن. با جاریم مدام دعوا دارن که چرا فرق میزارن بینمون. حقم دارن. منم هیچی نمیگم انقد دعوا کنن تا روانی شن 

کلا من آدم ساکتی ام کاری به کار کسی ندارم. اونام بخاطر شوهر من دارن میزنن توی سر و بار هم 😂😂😂

کلا خاله زنکن. من نیستم

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

10 ساله از عقدمون میگذره دقیقا نمیدونم راضیم یانه گاهی بهم میریزم گاهیم اوکیم

انشاا..بهترمیشه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

نمیدونم. مشکلات عاطفی داریم. باید برم حتما پیش زوج درمانگر ولی هی عقب ميندازم. ولی در کل می گذره زند ...

حتمابروچون مهم ترین ستون زندگیت همینه 

چقد نظرات تاپیک پخته و با درک بودمعلومه چم و خم زندگی دستشون اومدهمانا باشید الهی

بله خداروشکرهمه راضی بودن😍

۲۴ سال زندگی مشترک،حرفی ندارم بزنم قدر خودتونو بدونیدوخودتونو دوست داشته باشید همه چیز پیشرفت مالی ن ...

ممنون ازنصیحتت چشم💐