2777
2789
من همین گه گدار و خودم پیشقدم شدم ولی دیگه از این کار متنفرم چرا همش من باید پیشقدم بشم مگه اون خودش ...

ببین اوضاع اقتصادی خیلی رومردااثرمیزاره وضعش خوبه؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراگلم

هعی 

حرف دل در دل بماند بهتر است...🖤

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزجان برید مشاور ما تو یکسال دخالت خانواده هارو به صفر رسوندیم شکر و الحمدلله

آخه اینا دخالت نمیکنن فقط با حرفاشون منو میسوزونن با فرق گذاشتن بین منو جاریم اعصاب برام نداشتن

بعد شوهرم همش میگه می‌دونم حق با توعه اما چه کنم پدرو مادرم منو بزرگ کردن وظیفمه به اموراتشون رسیدگی کنم هر روز زنگ بزنم برم سر بزنم 

دیگه خستم 

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

خدارو صد هزار مرتبه شکر متاهلیم خیلی بهتر از مجردیمه مخصوصا از نظر عاطفی

خداروشکر😍

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

دوازده ساله ازدواج کردیم از خودش راضیم از خانوادش نه همه دعواهامون سر اونا بوده و هست دوتا بچه دارم ...

خیر نبینن الهی. مادر شوهر منم بعد از 10 سال هنوز از من نکشیده بیرون. خسسسسسسته شدم از دستش 

شوهرم پشتمه. ولی اینم ول کن نیست نمیدونم چی میخاد 

شاید میخاد شوهرم یجایی کم بیاره نمیدونم 🥴

هر موقع تنها گیرش میاره بدگویی خانواده من رو پیشش میکنه. خیر نبینه مدام دنبال بهانه اس چه کوچیک چه بزرگ 

چرا مامانش اینا نیومدن. چرا اومدن زیاد موندن. چرا اومدن دست خالی اومدن. چرا اومدن و ایون آوردن کم آوردن. هزار تا بهانه..... 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

آخه اینا دخالت نمیکنن فقط با حرفاشون منو میسوزونن با فرق گذاشتن بین منو جاریم اعصاب برام نداشتنبعد ش ...

اکثرخانواده هادخالت میکنن یه امرطبیعی بین تمام زن وشوهراس خودت بایدزرنگ باشی نزاری بینتون رخنه کنه

والله خودم پسرفت کردم همسرم پیشرفت کرده. زندگی هم میگذره. قبل بچه ها داشتم خیلی خوب درس میخوندم دکترا قبول شدم ولی برا مصاحبه نرفتم گفتم شهر غریب بچه شیرخوار  رو چرا ول کنم برم. تو دانشگاه حق التدریس بودم شاید ادامه تحصیل میدادم اوضاعم بهتر میشد  باشگاه میرفتم هیکلم فیت بود. شیک پوش بودم. انگیزه داشتم. الان تبدیل به زن افسرده با اضافه وزن و بی حوصله شدم فقط چسبیدم به خونه و کلفت تمام وقتها بچه ها شدم. پرخاشگر و عصبی هم شدم حال گوش دادن به حرفهای بچه هام رو هم ندارم خیلی شلوغن