2777
2789

مالی آره خداروشکر طی این ده سال هر دو درس خوندیم و تموم کردیم موقعیت شغلی و درآمد خوب رسیدیم تونستیم خونه بخریم و...

عاطفی هم آره اون خوبه من حس افسردگی دارم نمیدونم چرا

با کس دیگه ای جز اون نمیتونم ارتباط بگیرم کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مالی خداروشکر الحمدولله🙏

ولی عاطفی 😔باختم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همه چیز آروم و معمولیه. اون شور و اشتیاق و تنشهای اولیه و سوتفاهمات برطرف شده. اوضاع مالی به ثبات رسیده و مسیر مشخصی رو طی میکنه و دیگه جز دغدغه های اصلی نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

۱۰ساله ازدواج کردم از نظر عاطفی راضی نیستم شوهرم عین پیر مرد آب گور میمونه هستش ولی کافی نیست آنقدر برای خودم دلم میسوزه اما کاری نمیتونم بکنم همینقدر از این وضع ناراضیم از خیانت متنفرم 

هعی ابجی کبری چیبگم از این‌بختم چیبگم خواهرت صغری چیشد ؟ به خاستگارش بله داد

چیشده بختت🤔صغری بایدکبری تصمیم بگیره براش

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

دوازده ساله ازدواج کردیم از خودش راضیم از خانوادش نه همه دعواهامون سر اونا بوده و هست دوتا بچه دارم خودمم در حال ادامه تحصیل دانشجو هستم 

از لحاظ مالی هم فقط یه خونه و ماشین و مقداری طلا داریم دیگه هیچ

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

۱۰ساله ازدواج کردم از نظر عاطفی راضی نیستم شوهرم عین پیر مرد آب گور میمونه هستش ولی کافی نیست آنقدر ...

چندسالشه؟منظورت توروابط ضعیف؟

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

دوازده ساله ازدواج کردیم از خودش راضیم از خانوادش نه همه دعواهامون سر اونا بوده و هست دوتا بچه دارم ...

همینکه خودش خوب خیلی باارزش مردخوب کم پیشرفت هم خیلی عالی بوده😍