رهاala مدیر عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 223 عنوان امروز رفتم لیزر بیکینی از بس درد داشت دیگه نمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 70 پست تازه ادعا کرد بدون درد دستگاهش با درجه پایین زد ولی خیلی درد داشت شما چطوری بیکینی را لیزر کردید 1404/07/28 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princes8speach عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 5341 دارو فقط کمک میکنه بدتر نشه باید سبک زندگیتو درست کنی اگه اون اوکی بشه به دارو هم احتیاج نداری چاق نیستم پرمو هم نیستمولی پریودم نامظمه یکماه ۹ ام پریود شدم یبار ۱۶ ام یبار ۲۷ امتاریح پریودم عوض میشه دارو خاص هم نمیخورم نمیدونم تنبلی دارم یا نه
hastii00n عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1114 چاق نیستم پرمو هم نیستمولی پریودم نامظمه یکماه ۹ ام پریود شدم یبار ۱۶ ام یبار ۲۷ امتاریح پریودم عوض ... علائم زیادی داره خب چرا دکتر نمیری مطمئن بشی نامنظمی پریود بهرحال خوب نیست
chichi_2 عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 797 نظافت بدن یعنی مشکل شرعی داده یا خدا از کجا میارن این چیزها رو فکر کن اون دنیا کشون کشون ببرمون سنت جهنم بگن لیززررر میکنی؟ ها؟😂
فارغزغوغايجهان عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 587 متاسفانه زماني ميفهميد ك ليزر چه به روز بدنتون مياره ك دير شده خيلي ديرپرشكي روز دنيا شده يه جور بيزينسو به تنها چيزي ك فكر نميكنه سلامت انسانهاست
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47042 فکر کن اون دنیا کشون کشون ببرمون سنت جهنم بگن لیززررر میکنی؟ ها؟😂 همین مون مونده 😅😅😅😅بدبختی یکی دوتا نیست که روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6030 تاثیر داره؟چقدر روی پوست بمونه اگه خونه بشورم تا چند ساعت بی حسی میمونه روی پوستم عاررره خیلی اثر دارهببین من میزدم روش کیسه فریزر میکشیدم بعد شورتمو روش میپوشیدم که تکون نخورهتا میرسیدم هم نوبتم میشد قبلش میرفتم دسشویی میشستماصن درد حس نمیکنی
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6030 شما راضی بودین! من نه جلسه رفتم الان تو شارژم از مرکزم راضی نبودم زود درومد اگه تهرانی میگی کجا میری دستگاهش چی بوده؟
الیناودیمن عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2630 اخه پرمو نیستم ممکنه ضخیم تر بشه تار موهات ، من بعد لیزر حالت ریش مردانه درآوردم، اول تحت نظر باش دارو مصرف کن بعد همزمان میتونی لیزر کنی
ایال_اقا_ممد_هستم عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2035 حالا نخوریدش. حکم شرعی اش گفت همین ازش پرسید درمورد حکم شرعی؟ او تا به ابد. M💍 متاهل متعهد😌 #نه به نژادپرستی
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22814 ازش پرسید درمورد حکم شرعی؟ حکم شرعی اش گفت ، شاید یه عده ندونند شما حق دارید نظر بدین بقیه حق ندارن نظر بدن؟ من خودم چند ساله می خوام برم به خاطر این حکم شرعی به دلم نیست اون قسمت برم قسمت های دیگه بدن می رم. یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!