2777
2789
عنوان

امروز رفتم لیزر بیکینی از بس درد داشت دیگه نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 70 پست
اگه قورتم نمیدید مشکل شرعی داره.گفتم شاید استارتر عزیز ندونی.

نه جدیدا برو بخون رساله ومراجع گفتن اگه زدودن موهای زاید برای فرد مشقت داشته باشه میتونه به خانم مراجعه کنه برا لیزر منم به خاطر خارش شدید پوست که موقع شیو وموبرد برام ایجاد شده رفتم لیزر

اگه قورتم نمیدید مشکل شرعی داره.گفتم شاید استارتر عزیز ندونی.

تاپیک رو به بیراهه نبر بی‌زحمت، ایشون گف درد داشتم میخاست بدونه طبیعی هست یا نه،نگفت از نظر شرعی چطوره 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راضی بودین! من نه جلسه رفتم الان تو شارژم از مرکزم راضی نبودم زود درومد اگه تهرانی میگی کجا میری

نه من شهرستانم 

انصافا نود در صد جوابدهی داشت 

ولی به نظرم هر چهار پنج ماهی باید یه بار بری شارژ

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
نه جدیدا برو بخون رساله ومراجع گفتن اگه زدودن موهای زاید برای فرد مشقت داشته باشه میتونه به خانم مرا ...

نظافت بدن یعنی مشکل شرعی داده یا خدا  از کجا میارن این چیزها رو 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

ول کنید توروقران مشکل شرعی و رساله و مرجع تقلید چه ربطی داره ؟؟؟ ینی اختیار موهای اونجامونم نداریم چکارشون کنیم اونم اخون دا تصمیم بگیرن چجوری بزنیم؟ خداوکیلی اسکلید؟؟

زیاد سوختگی داره و درد بیشتر.

همین فقط؟ 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

تاپیک رو به بیراهه نبر بی‌زحمت، ایشون گف درد داشتم میخاست بدونه طبیعی هست یا نه،نگفت از نظر شرعی چطو ...

حالا نخوریدش.   حکم شرعی اش گفت همین

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!