2777
2789
نه اگر مدرسه نفرستی میشه کودک آزاری و پدرراحت میتونه بچه را ازت بگیره نه پدر که دولت میگیره ازت

کدوم پدرش؟

همون که خیانت کرد رفت رو میگی؟؟؟؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

قربونت بشم شغلتون تو بهزیستی یا دادگستری؟ وکیل هستید؟ قدم نورسیده مبارک باشه عزیز دلم ... انشالله خو ...

نه عزیزم صحبت پول نزنید 

فقط باید عدم صلاحیت پدرراثابت کنید ویا اینکه بچه بره پیش پدر آسیب روحی یا جسمی ممکنه ببینه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم پدرش؟همون که خیانت کرد رفت رو میگی؟؟؟؟

پدراصلیش ....

ماخودمون موارد زیادی بهمون داده میشد به عنوان کودک آزاری که بچه را مدرسه نفرستاده بودن

اگر بعدپیگیری مدرسه نمی رفت بازهم 

دادگاه باگزارش ما بچه را می فرستاد بهزیستی

نه اگر مدرسه نفرستی میشه کودک آزاری و پدرراحت میتونه بچه را ازت بگیره نه پدر که دولت میگیره ازت

نه عزیزم من ۵ تا کلاس فرستادم دخترمو 

کلاس انگلیسی و آلمانی و ژیمناسیک و نقاشی و شطرنج

اونم از ۴ سالگی 

چه کودک آزاری... البته متوجه صحبتتون شدم ولی دخترم تو بهترین شرایط زندگی میکنه 

اوکم بخاطر عزیز بودنش چند روز نفرستادمش

همسرم انقدر دوستش داره که مستاصل مونده بود چکار کنیم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بهزیستی اما دادگاه مواد این چنینی را پیش ملمی فرستاد برای مشاوره و اینکه تصمیم بگیریم بچه صلاحش درچی ...

عزیزم آشنا و پارتی تاثیر داره؟ یا دادگاه نامه میده و نمیشه به بهزیستی خاصی مراجعه کرد؟

نه عزیزم صحبت پول نزنید فقط باید عدم صلاحیت پدرراثابت کنید ویا اینکه بچه بره پیش پدر آسیب روحی یا جس ...

درسته .. چشم 

همین که ول کرد رفت با هرزه ها (البته برگشت اما دیگه مگ نمیخواستمش) 

نمیتکنم بفرستمش بره آسیب ببینه 

گناه داره دخترم اصلا نمیشناسش.. عین یه غریبه هست براش

به شما خیانت کرده به بچه اش که نکرده

تعریفتون از خیانت چیه؟؟؟؟

اینکه بچشو تو چند روزگی ول کرده رفته اسمش خیانت نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟

پدراصلیش ....ماخودمون موارد زیادی بهمون داده میشد به عنوان کودک آزاری که بچه را مدرسه نفرستاده بودنا ...

خانوم الان بچه من مدرسه میره بهترین مدرسه هم میره

و خیلی هم استعداد دوره خداروشکر

پدراصلیش ....ماخودمون موارد زیادی بهمون داده میشد به عنوان کودک آزاری که بچه را مدرسه نفرستاده بودنا ...

پدر اصلی هم از نظر من که اون کسی هست که بهش محبت کرده از بدو تولد 

و همه جوره حمایتش کرده هست نه پدری که صرفا فقط بچه پس انداخته

و هیچ مسئولیتی در برابر بچش تقبل نکرده و صرفا اسم پدرِ اصلی رو یدک میکشه!

نه عزیزم من ۵ تا کلاس فرستادم دخترمو کلاس انگلیسی و آلمانی و ژیمناسیک و نقاشی و شطرنجاونم از ۴ سالگی ...

می دونم 

اینکه میگین کارم درست بوده فرستادم مدرسه 

گفتم بله چون همین مدرسه نرفتن خودش کودک آزتری محسوب میشه و پدرش می تونست ازاین قضیه استفاده کنه تودادگاه ومحکومتون کنه

می دونم اینکه میگین کارم درست بوده فرستادم مدرسه گفتم بله چون همین مدرسه نرفتن خودش کودک آزتری محسوب ...

خداروشکر فرستادمش

الان خیلی راضیم 

درسش عالیه 

خودم تو عذتب بودم 

نمیفرستادمش از سر خوشی نبود از سر دلتنگی و استرس بود

خدا سر هیچ مادری نیاره

تعریفتون از خیانت چیه؟؟؟؟اینکه بچشو تو چند روزگی ول کرده رفته اسمش خیانت نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟

ببخشید شما میخواهید منو متقاعد کنید من نه مشاورتونم نه میخوام تصمیم یگیرم نه هیچی

فقط براساس تجربه ی کاریم خپاستم راهنماییتون کنم 

برای موارد مثل دخترشما درصورت بروز مشکل باید به دادگاه سرپرستی توشهرتون مراجعه کنید 

ازنظر شما بله اما قانون اینونمیگه

یعنی همه قاضی ها رایشون یکی هست؟ 

من شنیدم قاضی ها در این رابطه خیلی سلیقه ای عمل میکنن

و اگر بخوان میتونن به مادر و بچه رای بدن