2777
2789
خداروشکر فرستادمشالان خیلی راضیم درسش عالیه خودم تو عذتب بودم نمیفرستادمش از سر خوشی نبود از سر دلتن ...

بله هیچ مادرس دوست نداره بچه اش بیسواد بمونه 

انشاءالله اون پدری که دنبال زنهای هرزه هست هیچوقت پیداش نمیشه چون این بچه دست وپاشو می بنده 

می خواست بیاد می اومد برای ملاقات اقدام میکرد 

انشاءالله که نمیاد نگران نباشید اومد هم برین دادگاه سرپرستی و ....چیزهایی گفتم انجام بدین 

نیازبه راهنمایی داشتید اون موقع میتونید ازم راهنمایی بگیرید باونم کمکتون می کنم اگر انشاءالله ببین پستتونو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببخشید شما میخواهید منو متقاعد کنید من نه مشاورتونم نه میخوام تصمیم یگیرم نه هیچیفقط براساس تجربه ی ...

درسته..

دادگاه خانواده منظورتونه؟ 

بعد یه سوال دارم .. چرا گفتید از پول حرفی نزنید؟ تجربه ای دارید؟ مطمئنید جواب عکس میده؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همه قاضی ها رایشون یکی هست؟ من شنیدم قاضی ها در این رابطه خیلی سلیقه ای عمل میکننو اگر بخوان می ...

بله قانون بع خیانت پدر کاری نداره مگه اینکه بچه این وسط اسیب ببینه یا امکان آسیبش مهیا باشه و.....

درسته..دادگاه خانواده منظورتونه؟ بعد یه سوال دارم .. چرا گفتید از پول حرفی نزنید؟ تجربه ای دارید؟ مط ...

چون یک درصد ممکنه همین صحبت پول باعث جواب عکس بشه...

نه دایره ی سرپرستی 

ازدادگاه خانواده بپرسید راهنمایی تون میکنه 

اگر مشهدباشید میتونم بگم کجا بایدبرین اماشهرهای دیگه نه اطلاع ندارم

بله هیچ مادرس دوست نداره بچه اش بیسواد بمونه انشاءالله اون پدری که دنبال زنهای هرزه هست هیچوقت پیداش ...

پارسال اقدام کرد برای دیدار 

رفتیم که ببینه 

دخترم پدرشو (همسرمو) محکم بغل کرده بود و طرف اون نمیرفت

یه داستانی شد... نگم براتکن

خلاصه چند جلسه اومد کلانتری ببینه هپسرم با سرهنگه دوست شد 

سرهنگ نوشت بچه تمایل نداره بره پیش پدرش و بزگه داد

این برگه ها به درد میخوره درسته؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بله هیچ مادرس دوست نداره بچه اش بیسواد بمونه انشاءالله اون پدری که دنبال زنهای هرزه هست هیچوقت پیداش ...

درخواست دوستی دادم عزیزم 

ممنونم ازتون

چون یک درصد ممکنه همین صحبت پول باعث جواب عکس بشه...نه دایره ی سرپرستی ازدادگاه خانواده بپرسید راهنم ...

آهان مرسی عزیزم...

تهران هستیم عزیز دلم

آهان مرسی عزیزم...تهران هستیم عزیز دلم

همون دایره ی سرپرستی 

می تونید ۱۲۳ تماس بگیرید بپرسید بگین برای یک مورد میخوام برم دایره سرپرستی یا دادگاه سرپرستی کجا بایدبرم اطلاع دارین یانه؟ ادرسشوبگیری نگه داری برای روز مبادا

پارسال اقدام کرد برای دیدار رفتیم که ببینه دخترم پدرشو (همسرمو) محکم بغل کرده بود و طرف اون نمیرفتیه ...

بله برگه ها وهمین که نخواد بره ببینه کمکتون میکنه 

چون یک درصد ممکنه همین صحبت پول باعث جواب عکس بشه...نه دایره ی سرپرستی ازدادگاه خانواده بپرسید راهنم ...

عزیزم درخواست دوستی دادم..

پارسال اومد ببینه 

دخترم نرفت باهاش اصصصلا راضی نشد کلی گریه کرد

دیگه شوهرم دعواش شد جلوی کلانتری با این مرد بدجنس

سرهنگ تو ۵ هفته ۵ تا برگه داد که بچه راضی به ملاقات با پدر نشد

فکر کنم مردک دنبال پوله 

والا نمیدونم 

پر از استرسیم

همون دایره ی سرپرستی می تونید ۱۲۳ تماس بگیرید بپرسید بگین برای یک مورد میخوام برم دایره سرپرستی یا د ...

مرسی خواهر عزیزم محبت کردین ...

چه خوب شد باهاتون آشنا شدم

بله برگه ها وهمین که نخواد بره ببینه کمکتون میکنه

انشالله کمک کنه بهمون همینا 

دیگه ما بعد از ۴،۵ بار بدن برای ملاقات 

دیگه نبردیم گفتیم دخترم اذیت میشه 

همسرم گفت دیگه نمیریم جرات داره شکایت کنه ....

اون روزا یه جورایی از همسرم ترسید ، پارسال رو میگم

همین ادمایی مثل همسرم به دردش میخوره نه مثل من بی زبون و ترسو