2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293996 بازدید | 357 پست
انشاالله زودی جواب بگیری😘😘😘😘

مررررسی عشقم❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان گندم من بازم اومدم میشه بیای کیت منو ببینی؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
الان تو تاپیکت دیدم اونجا برات نوشتم

اره عزییییزم مرسی دیدم❤❤❤❤من یک روز در میون اقدام دارم ولی دیروز هم داشتم امشبم داشتم واسه پسر دار شدن تاثیری داره؟

اره عزییییزم مرسی دیدم❤❤❤❤من یک روز در میون اقدام دارم ولی دیروز هم داشتم امشبم داشتم واسه پسر دار ش ...

انشاالله به زودی نتیجه بگیری عزیزم❤️❤️❤️

شنیدم اقدام در روز تخمکگذاری احتمال پسردار شدن را بالا می بره

مامان گندم من خیلس کلافه شدم کیت من همش هالش پس کی پررنگ میشه رور ۱۵ هستم از روز ۱۱ تو هالس😢😢😢😢😢😢😢😢

گنددنمم جون سلااامممم

۴ روز پیش که کیتم پررنگ شد بعد اون دیگه کیت نذاشتم تا امروز که دیدم هاله داره هنوز ولی کمرنگ تر از ۴ روز پیشیه این یعنی چی؟

سلام عزیزم یعنی تو روزهای قبل تخمکگذاری داشتی عزیزم

مرسی از پاسخگوییت عزیزم❤❤❤❤

از دیروز دورنافم و زیر دلم درد میکنه😍انشاالله که گرفته باشه

سلام مامان گندم جون 

میشه لطفا راهنماییم کنی؟ دو ماه کیت تخمکگذاریم خط دومش پررنگ نمیشه یعنی تخمکی آزاد نشده؟

ی سوال دیگه هم اینکه تا چند دقیقه بعد از تست میشه به جواب اطمینان کرد همون ده مینی که تو بروشورش زده؟ 

ممنونم🙏🌹

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
سلام مامان گندم جون  میشه لطفا راهنماییم کنی؟ دو ماه کیت تخمکگذاریم خط دومش پررنگ نمیشه یعنی ت ...

سلام عزیزم

یعنی از روزهای قبل پررنگتر نمی شه؟

ماه بعد از روز بعد پری استفاده کن بعد بگذار کنار هم

سر به ساعت مشخص تست کن و از روزی که از بقیه روزا پررنگتر شد پنج شش ساعت بعدشم تکرار کن، چون سطح هورمون یه دفعی می ره بالا و سریع می آد پایین. امکان داره بین دوتا تست اتفاق بیفته و شما از دستش بدید

اگه اینجوری نشد یعنی اصلا پررنگ نشد برو دکتر، البته اگه پریودیهات منظم هست بعید می دونم تخمکگذاری نداشته باشه

در مورد اینکه چه مدت بعد می شه نتیجه را خوند بستگی به کیت داره طبق دستور بروشر هست

مال من نیم ساعت بعد هم زده بود معتبره