2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294007 بازدید | 357 پست
سلام عزیزم یعنی از روزهای قبل پررنگتر نمی شه؟ ماه بعد از روز بعد پری استفاده کن بعد بگذار کنار هم ...

ممنون که جوابم دادی عزیزم 🙏پری مرتبه

کیتم مکس 14بود همشون ی هاله‌ی خیلی کمرنگ اشدن متاسفانه انداختمشون دور، فردا دوباره میزنم بهت نشون میدم عزیزم

پس از ماه آینده بعد قطع شدن پری بزنم... 

راستی من از اپلیکیشن فلو استفاده میکنم با توجه به اطلاعات دوره پری و... اونجا زده فردا روز تخمک گذاریمه،دوره هام 29روزه و فردا 16پ هستش امکان داره زودتر یا دیرتر هم تخمک آزاد بشه؟ 

بازم ممنونم که وقت گذاشتی😘😘😘😘😘😘

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ممنون که جوابم دادی عزیزم 🙏پری مرتبه کیتم مکس 14بود همشون ی هاله‌ی خیلی کمرنگ اشدن متاسفانه انداخت ...

خواهش می کنم عزیزم❤️🌺

مال خود زمان مثبت شدن کیت با تاریخی که اپلیکیشن داده بود یکی نبود، امکان داره زمانش عقب جلو بشه

بعدش برا منم کاملا پررنگ نشد ولی نسبت به روزهای قبل پررنگتر بود

بهتره کیتها را نگه داری و مقایسه کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می کنم عزیزم❤️🌺 مال خود زمان مثبت شدن کیت با تاریخی که اپلیکیشن داده بود یکی نبود، امکان دار ...

پس ماه آینده همینکار میکنم امیدوارم جواب بده 🌹🌹چشم نگه میدارم تا بتونم مقایسه کنم.🙏🙏

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
انشاالله و حتما جواب می گیری عزیزم🌺❤️🌺

ان شاء الله 🙏خدا بهتون خیر بده واقعا تاپیک خیلی مفیدیه🌹👌

ممنونم عزیزم🌺🌺🌺 انشاالله شما هم به زودی به خواسته دلتون برسید

ان شاء الله عزیزم😍

قربانت🙏🙏🙏🌹🌹🌹❤️❤️❤️

سلام. مامان گندم جون

اول تشکر میکنم از اطلاعات خیلی خوب و مفیدی که عنوان کردین. و تبریک میگم بابت بارداری امیدوارم تا اخر بارداری رو ب سلامتی بگذرونی. و زایمان راحتی داشته باشی.

عزیزم یه سوال داشتم : اینماه ماهه دومی هست که اقدام میکنم البته برای بچه دوم. اینماه از کیت مکس 14 استفاده کردم از 8 پری گذاشتم که روزه 10 هاله خیلی کمرنگ انداخت روز 11 خیلی واضح شد اما باز کمرنگ تر از خط کنترل بود. روز 11 رفتم سونو که فولیکول 22/9 داشتم و دکتر گفت از فردا شبش که میشه 12 پری اقدام کنم اما من 9 و 11 و 12 و 13 و 15 اقدام داشتم تا امروز که 17 پری هستم. روز 12 دو خط کیت همرنگ شدن. از 12 به بعد کمرنگ تر شد اما تا دیروز که 16 بودم منفی نشده همچنان دوخط هست اما دومی کمرنگتره. اینم اضافه کنم که توی سونو همه چیز عالی بود. نه زخمی نه التهابی نه کیستی یا پولیپ.

چون شما گفته بودی هورمون بارداری میتونه اثر مخرب بر عملکرد کیت داشته باشه ممکنه باردار باشم که کیت تا الان منفی نشده باشه؟

خدا جونم هرگز از درگاهت ناامید نمیشم.  

کیت شما منفی شد و دوباره وقتی بی بی هاله انداخت مثبت شد؟ 

منظورم اینه شما از وقتی کیت مثبت شد همچنان کیت گذاشتن رو ادامه دادی و منفی بود ووقتی بی بی مثبت شد فقط کیت هاله انداخت یا از وقتی کیتت مثبت شد دیگه کیت نذاشتی تا وقتی بی بی هاله انداخت؟

خدا جونم هرگز از درگاهت ناامید نمیشم.  
سلام. مامان گندم جون اول تشکر میکنم از اطلاعات خیلی خوب و مفیدی که عنوان کردین. و تبریک میگم بابت ب ...

ممنونم بابت تبریکت 🌺❤️🌺

تو بعضیها هرمون تخمکگذاری طول می کشه تا بیاد پایین

مال منم تا چند روز بعد از پررنگ شدن منفی نشد

یعنی از خط کنترل کمرنگتر بود ولی کاملا محو نبود

کیت شما منفی شد و دوباره وقتی بی بی هاله انداخت مثبت شد؟  منظورم اینه شما از وقتی کیت مثبت شد ...

مال من بعد از تخمکگذاری هی کمررنگتر می شد و وقتی بی بی مثبت شد کیت هم از روزهای قبل پررنگتر شد

انگار 11 تا 16 کیتم دو خط بود فقط روز 12 دوخط همرنگ بود بقیه روزا خط تست کمرنگ تر از کنترل بود . کسی ...

از دیگران خبر ندارم ولی ما خود من تقریبا دو روز خط تست همررنگ بود و بعد از اون به مرور کمررنگتر می شد و خیلی سریع کمرنگ نشد

ولی روند تغییر رنگ کیت هیچ مشکلی نداشته و خوب پیش رفته

شما روز سیزدهم و شاید چهاردهم تخمکگذاری داشتید و انشاالله این ماه باردارید