2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294007 بازدید | 357 پست
عزیزم منظورم اینه که باید هر روز ساعت خاصی دما رو اندازه بگیرم? یا همون روزی که کیت دو خطش پر رنگ شد ...

نه هر روز بگیر بعد از بیدار شدن سر یه زمان خاص

چون باید دمای بدن را تو روزهای مختلف مقایسه کنی پس بهتره یه ساعت خاص باشه

نه هر روز بگیر بعد از بیدار شدن سر یه زمان خاص چون باید دمای بدن را تو روزهای مختلف مقایسه کنی پس ب ...

ممنون ' این ماه دقیق پیش میرم انشالله ببینم چی میشه

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممم عزیزممم مرسی از راهنماییت خیلی مطالب خوب و مفید بود

منم امروز ۹ سیکلم بدلیل تنبلی کلومیفن استفاده کردم امروز درد تخمدان داشتم که کیت گذاشتم منفی شد😕پس درده چی بود یعنی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
نمی دونم عزیزم ولی نهم برا تخمکگذاری زوده

بنظرت فردا هم باید استفاده کنم یا بمونه ۱۲ ام به بعد من دوره هاممنظم بود ولی سه ماهه واسه بارداری اقدام میکنم بهم خورده ۳۱ تا ۳۷ روز متغیره😕😕😕😕

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

سلام دوستم ببخش من باز اومدم سراغت چون شرایط مشابهت دارم و روز ده سیکل تا سه روز کیتم مثبت بود اقدام کردم و اینا.... حالا بماند که از همون روزا زیر دلم درد میکنه نمیدونم علائم خوبیه با نه فقط خواستم ازت بپرسم که قبل پریودی بیربی چکت مثبت شد یا بعدش؟ دقیقا چ روزی؟ 

مرسی ازت

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
سلام دوستم ببخش من باز اومدم سراغت چون شرایط مشابهت دارم و روز ده سیکل تا سه روز کیتم مثبت بود اقدام ...

عزیزم هر سوالی هر وقت داری بپرس

دل درد یه علامته که انشاالله علامت بارداریه

من قبل پری بی بی مثبت شد فکر کنم ۱۰ تا یازده روز بعد از اینکه تخمکگذاری داشتم ولی یه هاله خیلی کمرنگ که به زور دیده می شد

انشاالله بارداری، باردار بودی بهمون خبر خوشش را بده

من باشم از فردا استفاده می کنم تا کاملا دستم بیاد بدنم چطوری کار می کنه

اخه خیلی استرش میگیرم  عصابم بهم میریزه وقتی منفی میشه

من میخوام پسر باشه حتما باید روز تخمک گذاری اقدام کنم؟؟؟😕😕😕نمیشه تا روز پریودم یک روز در میان اقدام کنم؟

اخه خیلی استرش میگیرم  عصابم بهم میریزه وقتی منفی میشه من میخوام پسر باشه حتما باید روز تخمک گ ...

عزیزم بی بی چک نیست که منفی شد استرس بگیری

آرامش داشته باش استرس باعث می شه بارداری عقب بیفته

از روزی که کیت مثبت می شه بین ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعدش تخمکگذاری هست

نگران نباش

انشاالله هر چی دوست داری اتفاق بیفته

اخه خیلی استرش میگیرم  عصابم بهم میریزه وقتی منفی میشه من میخوام پسر باشه حتما باید روز تخمک گ ...

خوب می گن روز تخمکگذاری اقدام کنی احتمال پسر بودن بیشتره ولی تضمینی هم نیست فقط یه احتماله

یه روز درمیون اقدام کنی شاید این احتمال پسر بودن را کم کنه ولی چقدر کمتر می کنه را نمی دونم

عزیزم هر سوالی هر وقت داری بپرس دل درد یه علامته که انشاالله علامت بارداریه من قبل پری بی بی مثبت ...

بی نهایت ممنونتم انشالله که خدا جوجه رو سالم و سلامت برسونه تو آعوشت امیدوارم با خبر خوب باز برگردم تاپیکت😊😊😊😙😙😙

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
عزیزم بی بی چک نیست که منفی شد استرس بگیری آرامش داشته باش استرس باعث می شه بارداری عقب بیفته از ر ...

مررررسی عزیزم که وقت میذاری جواب ما اقدامیا رو میدی😍😍😍😙😙😙😙❤❤❤❤❤