2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294080 بازدید | 357 پست
من خیلی استرسشو دارم😞اخه من دوس داشتم فقط تو روز تخمک گذاری و روز قبل و بعدش رابطه داشته باشم،خیلی ...

یکسری سونو سریالی انجام میدن، با توجه به سایز فولیکول می‌گه دوباره بیای یا نه و حدودا می‌گن که چه روزی آزاد میشع. گاهی هم دکتر آمپول hcg میده که حتما آزاد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی سونو سریالی حدودا چقده هزینش

نه متاسفانه. من خود دکترم تو مطب انجام میده هر دفعه که غیر از ویزیت 55 تومنیش 75 تومن برای سونو واژینال می‌گیره. اما این دو سری که رفتم یه بار روز دو پریود یه بار یازدهم گرفت و گفت دیگه نیاز نیست آمپول hcg نوشت و گفت کی برم بزنم. دفعه قبل که دو پریودی نشده بود برم و دارو نداده بود فقط روز 10 و 13 رفتم. مطمئنا خارج مطب ارزونتره مخصوصا اگه بیمه داشته باشی

سلام عشقم از این تاپیک خیلی گذشت ولی یه سوال داشتم

خواهرم از زمان بچگی همیشه پری ۲۸ روزه داشته و داره یعنی روز بیست و نهم صبح زود همیشه پری میاد

بعد از ۸ سال رفت دکتر اونم بهش طبق ۲۹ روز گفت ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ سیکل اقدام داشته بلش ولی متاسفانه بعد از ۴ ماه نشد و روز ۹ سیکل که خودش رفت سونوگرافی که گفت یه فولی حدود ۱۵ تخمدان راست و یکی یازده تخمدان چپ داره و حدود تخمک گذاری رو روز سیزده گفت . ولی از روز یازده تا ۱۶ بازم نتیجه نگرفت . در حالی که دمای بدنش در روزهای  ده و یازده و دوازده با ۶ دهم تا ۸ دهم افت پیدا میکنه زیر سی و شش میاد و در روز سیزده  دما محدد میره روی ۳۷ تا روز پری روز ۳۷ هست . و از همون روز درد سینه و دردهای تخمدان هم داره . ترشحات هم با تخمک گذاری یکی هست . 

شوهرش از داده مشکل نداره

این ماه لتروزول خورده از روز ۸ کیت میزاره ولی تا امروز کیت هیچ تغییری نکرد و افت دما هم اصلا نداشته .  احتمالش هست این ماه دیرتر تخمک آزاد کنه . البته میگه ترشحات از روز ده شروع شده و درد سینه هم داره . بعد اینکه اصلا مارک مدیکور کیت تخمک گذاریش خوب هست ؟ چقدر داخل ادرار بمونه ؟ مارک مکس نوشته تا ۷ دقیقه داخل ادرار باشه ولی مدیکور نوشته دو دقیقه 

طفلک خواهر خیلی گیج شده میشه راهنمایی کنی اگه میتونی 

اینم بگم چون پسر میخواد روز تخمک گذاری براش مهمه

چه خوش است انتظار تو 
سلام عشقم از این تاپیک خیلی گذشت ولی یه سوال داشتم خواهرم از زمان بچگی همیشه پری ۲۸ روزه داشته و دا ...

به نظر من کلا نمیشه رو این کیت ها خیلی حساب کرد. اگه براش خیلی مهمه همون سونو باید بره. اما بین کیت ها برای من اصلا مکث جواب نمیده اما مدیکور خیلی خوب جواب میده. دستور العمل روی همشون هست طبق همون انجام بده

به نظر من کلا نمیشه رو این کیت ها خیلی حساب کرد. اگه براش خیلی مهمه همون سونو باید بره. اما بین کیت ...

مرسی گلم اره کیت مدیکدر روز ۱۵ براش وو خط کاملا پررنگ اندتخت بعد غروبش رفت سونو گفت دو تا تخمک خیلی خوب با سایز ۲۴و۲۲در حال ازاد شدند داره . اونم اقدام رفته تا ببینیم خدا چی میخواد . ولی دکترش امپول ازاد سازی نداده گفت تخمکهات خودش ازاد میشن . خودش هم شدیدا درد تخمدان راست داشت بعد از یه روز درد تخمدان چپ شروع شد . خیلی به این ماه دلبسته امیدوارم خواست خدا با خواست دلش یکی باشه . ممنون از راهنمایین عزیزدلم خدا 

چه خوش است انتظار تو 
مرسی گلم اره کیت مدیکدر روز ۱۵ براش وو خط کاملا پررنگ اندتخت بعد غروبش رفت سونو گفت دو تا تخمک خیلی ...

سلام عزیزم اتفاقی این تاپیک رو دیدم کنجکاو شدم ببینم خواهرتون با استفاده از کیت حامله شدن؟ 

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
سلام عزیزم اتفاقی این تاپیک رو دیدم کنجکاو شدم ببینم خواهرتون با استفاده از کیت حامله شدن؟ 

سلام عزیزم والا هنوز درگیر هست

بعد از سه روز تاخیر دچار لکه بینی شد و دوروز لکه بینی صورتی داشت . بعدش دو روز خونریزی وم داشت . حالا جهار روز گذشته از پایان خونریزی و درد سینه شروع شده اصلا غذا نمیتونه بهوره بوی غذا خالش رو به هم میزنه . رفته دکتر گفته ازمایش بده . 

بی بی گذاشت هاله تقریبا پررنگ داست . ولی دکتر گفت باید دو بار ازمایش تیتر بده تا ببینه بتا افزایش پیدا میکنه یا کاهش .

گفت به خاطر خونریزی احتمال سقط هست . اولی رو دیروز داد ۱۲۸۹ بود و مثبت . بعدی رو شنبه باید بده دکتر گفت اگه بالای دو هزار باشه مثبت هست و جنین هنوز سالمه . و کمتر بشه یعنی سقط شده

چه خوش است انتظار تو 

کیت خیلی عالیه ولی همراهش درجه حرارت بدن رو هم اگه بگیری عالی تر میشه . چون با نمودار درجه حرارت اگر باردار نشی میتونی تا حدودی متوجه بشی که مشکلت اگه هورمونی هست کجاست و چه مشکلی هست . من از رو نمودار وکتر گفت فاز دوم که لواتئال هست مشکل داری و پروژسترون بدنت پایین هست دارو داد ماه اول باردار شدم

چه خوش است انتظار تو 
سلام عزیزم والا هنوز درگیر هست بعد از سه روز تاخیر دچار لکه بینی شد و دوروز لکه بینی صورتی داشت . ب ...

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی 😘

نگران نباش انشالله باردار هستن و بسلامتی نی نی رو بغل میگیرین 

مادرشوهر من سر بچه اخرش که الان 9 سالشه و خداروشکر سالمه تا ماه سوم پریود میشده و خبر نداشته حامله اس. انشالله که نی نی خواهرت هم محکم چسبیده بهش❤

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
کیت خیلی عالیه ولی همراهش درجه حرارت بدن رو هم اگه بگیری عالی تر میشه . چون با نمودار درجه حرارت اگر ...

تو همین سایت تعریف کیت رو خیلی شنیدم دیشب هم داشتم در موردش جستجو میکردم که این تاپیک رو پیدا کردم

اگه خدا بخواد چند ماه دیگه میخوام برا بچه دوم اقدام کنیم بچه اولم یکم مشکل داره و این نگرانم میکنه اما توکل به خدا هر چی صلاح و مصلحت خداس همون میشه

تو همین سایت تعریف کیت رو خیلی شنیدم دیشب هم داشتم در موردش جستجو میکردم که این تاپیک رو پیدا کردم ...

انشاالله که به سلامتی و خیر و خوشی باردار میشی و نی نی ات رو بغل میگیری . بله کیت خوبه . کنارش درجه استفاده کنه . روزایی که کیت مثبت میشه دمای بدنت باید در پایین ترین زمان باشه . و بعد کیت دوباره شروع به کمرنگ شدن میکنه دمای بدن باید حداقل یههو یه درجه بره بالا . اگه درجه و کیت همخوانی داشته باشند یعنی تخمک ازاد کردی . ولی اگر کیت مثبت شد و دما پایین اومد اما بعد از نهایت سه یا چهار روز افزایش پیدا نکرد یعنی تخمک ازاد نکردی . بعد از افزایش دما باید حدود ۱۸ روز دمای بدنت بالای ۳۶/۸ باشه . و اگر پایین نیاد یعنی باردار هستی . ولی اگر دمای بدنت افزایش داشت ولی بعدش خیلی بالا نموند و همش در حال پایین اومدن یا بالا رفتن بود یعنی بدنت هورنون مرژسارون تولید نمیکنه که نطفه رو محکم کنه و باید دارو مصرف کنی . هواست به همه اینا باشه . اگر همسرت هم بالای چهل و خورده ای هست حتما قبلش فولیک اسید و الکلنتین و سلنیوم و ویتامین ایی و روی بهش بده بخوره تا کیفیت اسپرمش بالا بره و هم باروریش بهتر میشه هم لز بسته شدن نطفه ی مشکل دار و مشکلات بعدش جلوگیری میشه . حداقل دو تا سه ماه قبلش بخوره . خودتم ویتامین ایی و فولیک اسید و ویتامین دی حتما از قبل مصرف کن .

ببخشید زیاد توضیح دادم خواستم کمکی کرده باشم

موفق و موید باشید

چه خوش است انتظار تو 
انشاالله که به سلامتی و خیر و خوشی باردار میشی و نی نی ات رو بغل میگیری . بله کیت خوبه . کنارش درجه ...

خیلیییی خیلی ممنون بابت پاسخ کاملت عزیزم😘😘🌹🌹من چند روز بود سایت نمیومدم الان پستت رو دیدم...

انشالله همیشه تن خودت و خونوادت سلامت باشه❤❤❤