2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294102 بازدید | 357 پست
خواهش می کنم شش روز به پری بی بی حاله انداخت

سلام مامان گندم 

یه سوال داشتم اینکه تو تاپیکتون گفتین کیت تخمک گذاری تو بارداری هم مثبت میشه میخواستم بدونم در مورد همه صادقه؟ و اینکه کیت شما برا تست بارداری چه روزی از دوره تون دوباره پررنگ شد؟

سلام مامان گندم  یه سوال داشتم اینکه تو تاپیکتون گفتین کیت تخمک گذاری تو بارداری هم مثبت میشه ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم خیلی وقته سایت نیومدم

بستگی به کیت داره بعضیهاشون به هرمون بارداری هم حساسن

مال من روز دوازدهم پررنگ شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان گندم جون کیت من روز ۹ پریودی یه خط کمرنگ افتاد اما امروز که روز ۱۰ اصلا هیچ خطی نیوفتاد ، به ن ...

احتمال نداشتن تخمکگذاری ضعیفه با توجه به اینکه پری سی روزه است روز تخمکگذاری ۱۵ یا ۱۶ پری هست

عزیزم تازه شروع کردی نگران نباش تا یکسال طبیعیه .، دکترت گفته LD بخوری؟؟

یکسال چیه بابا من ۶ساله ازدواج کردم هی اقدام کردمو باردار نشدم .اردیبهشت سقط داشتم .ن خودم میخورم ال دی ‌برا جلوگیری مطمئن شم

یکسال چیه بابا من ۶ساله ازدواج کردم هی اقدام کردمو باردار نشدم .اردیبهشت سقط داشتم .ن خودم میخورم ال ...

آهان ، فکر کردم تازه یه ماهه اقدام کردی

اگه سقط داشتی معلومه خداروشکر مشکل بارداری نداری اما باید تحت نظر باشی و با احتیاط پیش بری ، میگن دکتر حنطوش زاده مربوط به سقط و بارداریهای پر خطره ، توو سایت بزنی بیشتر میتونی تحقیق کنی .

ان شاءالله خیره و زودتر خبر خوشو بهمون میدی.

خواهش می کنم شش روز به پری بی بی حاله انداخت

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی فدات؟؟من نمیدونم باید کیتو ده دقیقه تو نمونه نگه دارم یا بزارم نمونه ده دقیقه بمونه بعد کیتو بزارم؟؟؟؟من تو روزایی ک مشکوک ب تخمک گذاری بود کیت میزاشتم همممش منفی میزد!!!!بعد به جا خوندم باید بزاری ده دقیقه بمونه ولی درست توضیح نداده بود...اخه من همش حدود یه دقه کیتو میزاشتم،استرس دارم همش 😳

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی فدات؟؟من نمیدونم باید کیتو ده دقیقه تو نمونه نگه دارم یا بزارم نمونه د ...

کیت رو یک دقیقه می‌گذاری تو ادرار بعد در میاری یه جای صاف مذاری حدود 7 تا 10 دقیقه بعد جواب رو می‌خونی. البته این زمان ها تو کیت های مختلف فرق داره. اینا مال کیت مکث 14 است. من مثلا کیت مکث 14 اصلا بهم جواب نمیده اما کیت مدیکور خیلی خوب جواب میده. ولی سخت گیر میلد. من تز دیجی کالا گرفتم. اون زمان هاش فرق داره اول 30 ثانیه می‌گذاری بعد حدود 3 تا 5 دقیقه صبر می‌کنی. و تو بعضی افراد مثل من ادرار حدگد ساعت 11-12 بهتر جواب میده. من شده این ساعت گذاشتم دوتا خط پر رنگ داده بعد ساعت 4 کمرنگ شده اما فرداش دوباره اون ساعت پر رنگ بود. 

احساس میکنم کیت تخمک گذاری زیاد دقیق نیست

موافقم. مخصوصا که مهم روزهای قبل تخمک گذاریه نه بعدش. من که دکترم گفت اصلا اهمیت نده به این کیت ها بدتر به اشتباه می‌ندازه یا استرس می‌ده بهت، بعد از اتمام پریود یا از روز 10 یک روز در میان نزدیکی داشته باش. 

موافقم. مخصوصا که مهم روزهای قبل تخمک گذاریه نه بعدش. من که دکترم گفت اصلا اهمیت نده به این کیت ها ب ...

من خیلی استرسشو دارم😞اخه من دوس داشتم فقط تو روز تخمک گذاری و روز قبل و بعدش رابطه داشته باشم،خیلی فکرمو درگیر کرده،از یه مامایی پرسیدم هزینه سونوش چقد میشه؟؟(از این تازه کارا بود)گفت با سونو ک نمیشه فهمید!!!!!فکر کنم اشتباه گفته