2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294057 بازدید | 357 پست
مرسی استارتر از ته قلبم برای خودت و نی نی و کانون گرم خانوادتون ارزوی عاقبت بخیری دارم که اطلاعاتت ر ...

یه دنیا سپاس عزیزم

انشاالله شما هم به همه خواسته هاتون برسید و تموم لحظه هاتون پر از شادی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز ممنون از اطلاعات مفیدت عزیزم من دوره هام معمولا ۳۰ روزه س قاعدتا باید ۱۴ به بعد تخمک گذاری میداشتم اما این ماه خیلی درد داستم سمت چپم روز ۱۰ دوره م کیت گذاستم پررنگ شد دو خطش فرداش هم گذاستم باز دو خط پررنگ شد 

قاعده ش اینه که فقط یه روز پر رنگ باشه دو خط یا اسکال نداره اگه دو روز پشت هم باسه؟

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
استارتر عزیز ممنون از اطلاعات مفیدت عزیزم من دوره هام معمولا ۳۰ روزه س قاعدتا باید ۱۴ به بعد تخمک گذ ...

خواهش می کنم عزیزم انشاالله این ماه باردار بشی عزیزم

اشکالی نداره دو روز پررنگ بشه، چون زمان می بره سطح هرمون بیاد پایین

سلام من سیکلم ۴۰روزست، روز ۱۰ پریودی ۲تا فولیکول ۹ و ۱۱ داشتم

الان ۲۶ سیکلم.  الان ۳ ۴روزه کیتم پررنگ میشه

قبلش ۱هفته کمرنگ بود

۲قلوزاییم نداریم متاسفانه 

چرا انقد طول کشید واسه من؟

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

ترشح تخم مرغی و بعضی وقتا سفیدم دارم درد دل و کمرم یه وقتایی میاد سراغم

هم رو تقویم زمان تخمک گذاریمه هم رو کیت هم علائم...  

سلام من سیکلم ۴۰روزست، روز ۱۰ پریودی ۲تا فولیکول ۹ و ۱۱ داشتم الان ۲۶ سیکلم.  الان ۳ ۴روزه کیت ...

سلام عزیزم

تو کسایی که دوره پریودی طولانی دارند احتمال دو بار تخمکگذاری تو یه سیکل هست 

اگه بار اول تخمک بارور نشه دفعه دوم هم تخمکگذاری انجام می شه، شما همون اول تخمکگذاری داشتی که لقاح صورت نگرفته و دوباره تخمکگذاری کردید

انشاالله این دفعه بارور بشه و یه نی نی خوشگل بیاد تو دلتون

سلام عزیزم تو کسایی که دوره پریودی طولانی دارند احتمال دو بار تخمکگذاری تو یه سیکل هست  اگه ب ...

ممنون عززززیزم ان شاالله

التماس دعای فراوون🙏😘😘

ممنون از توضیحاتت ❤️

من دوره هام نامنظمه گاهی۳۵گاهی۳۰گاهی۲۸ و ...

چون اولین بارم بود از روز۱۹زدم ک یک حاله ی خیلی کمرنگ بود ک فرداش از بین رف من همچنان کیت زدم تا ۶روز ک همش منفی بوداما من اقدامم رو کردم احتمالا ۱۹هم اخرین روزم بوده 

حالا امکان داره باردار شم؟

طبق گفته ی شما ماه بعد بلافاصله بعداز تموم شدن پریودم کیت رو شروع کنم تا وقتی ک دوخط همرنگ شن؟

سلام عزیزم تو کسایی که دوره پریودی طولانی دارند احتمال دو بار تخمکگذاری تو یه سیکل هست  اگه ب ...

سلام عزیزم تبریک میگم' انشالله نی نی رو سالم بغل کنی' من سه بار باردار شدم اما سقط شدن توو هفته های مختلف اما قلب داشتن' الان دوباره دارم اقدام میکنم و روزای تخمک گذاریم رو گم کردم'قبلا دقیق میفهمیدم اما چون الان پریودام بهم ریخته حس میکنم به موقع اقدام نمیکنم' عزیزم چه مارکی استفاده کردی? و اینکه دمای بدن رو چه موقع از روز باید اندازه گرفت??

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
سلام بچها میشه یک هفته مونده به پریود تخمک گذاری داشت اخه من اونموقع دلدرد دارم و ترشح.. قبلش اصلا

اصولا دو هفته قبل از پریودی هست

ترشحات امکان داره زودتر یا دیرتر از تخمکگذاری باشه

ممنون از توضیحاتت ❤️ من دوره هام نامنظمه گاهی۳۵گاهی۳۰گاهی۲۸ و ... چون اولین بارم بود از روز۱۹زدم ک ...

خواهش می کنم

نمی دونم شاید دیرتر تخمکگذاری کردی چون دوره های ۳۵ روزه هست امکان داره دو بار در ماه تخمکگذاری داشته باشند و احتمال داره باردار باشید

ولی بعد از پریودی شروع به تست کنید تا زمانی که احساس می کنید قراره پریود بشید همونطور که گفتم شما امکان داره دو بار تخمکگذاری کنید اگه اولی لقاح صورت نگیره دوباره تخمکگذاری کنید و شانس بارداری دارید

سلام عزیزم تبریک میگم' انشالله نی نی رو سالم بغل کنی' من سه بار باردار شدم اما سقط شدن توو هفته های ...

انشاالله این دفعه حتما باردار بشی و نی نی ات به سلامتی به دنیا بیاد

عزیزم من ایران نیستم و مارکی که استفاده کردم احتمالا ایران نیست

دمای بدن را صبح وقتی از خواب بیدار شدید هر روز اندازه بگیرید تا بدونید کی دقیقا دما بالا می ره

انشاالله این دفعه حتما باردار بشی و نی نی ات به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم من ایران نیستم و مارکی که ...

عزیزم منظورم اینه که باید هر روز ساعت خاصی دما رو اندازه بگیرم? یا همون روزی که کیت دو خطش پر رنگ شد اندازه بگیرم?

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟