2777
2789
عنوان

بابام همش با بچهای دوستاش مقایسم میکنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 36 پست
ی روز به مامانت بگو به بابا بگه کیلید نکنه روت .و یهو انتظار زیاد ازت نداشته باشه یه کم فشارروانی کم ...

مامانم انقد بهش گفته،انقد مشاور مدرسه بهش گفته،،،،حرف تو گوشش نمیره که،،،میگم که اونم نیاز به قرص  داره خیلیییی ولی حاضر نیست مصرف کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سعی کردم،ولی‌واقعا اشکم در میاد،بخدا یه مدرسیم که همه بچها واسه هر درسی دو تا کلاس اضافه نیرن ه ...

ویدیو واسه هر درسی که حالا نیازه نمیتونی ببینی؟

میگی دیره ولی من یه همکلاسی داشتم تا دهم و یازدهم تجربی بود بعد رفت انسانی سخت که هست ادم یدفعه دو سال یه رشته ای باشه بعد بره یه رشته دیگه

چرا وسدیو میبینم ولی خب کافی نیست واقعاچه نابغه ای بودددد

کتاب تستی چیزیم خواستی بخونی کانال های تلگرام هست بگردی میتونی از همون جا بخونی یا مغازه هایی که کتاب دست دو دارن یا همکلاسی و رفیقی قرض کن بخون

ببین خودتم طبیعتا میدونی ولی حالا من بازم میگم تلاشت فقط مهمه نرسیدی به هدفت به چیزی که دنبالشی نرسیدی اشکالی نداره حداقل تلاشتو کردی دنبال علاقت برو که فردا حداقل پشیمون نباشی که چرا تلاشت نکردی ببخشید نصیحت طور شد حرفم.

کتاب تستی چیزیم خواستی بخونی کانال های تلگرام هست بگردی میتونی از همون جا بخونی یا مغازه هایی که کتا ...

مرسییی مهربونممم ممنون بابت اینکه وقت گزاشتی زاهنماییم کنی💋✨

اره استفاده میکنم از اینا ولی خب...

تلاش کردن زیاد برا کسیه که حالش خوبه و سالمه از نظر روانی،نه من

مرسییی مهربونممم ممنون بابت اینکه وقت گزاشتی زاهنماییم کنی💋✨اره استفاده میکنم از اینا ولی خب...تلاش ...

ببین یکدفعه از خودت انتظارهای عجیب و غریب و فوق العاده نداشته باش کم کم سعی کن که تو مسیرت پیشرفت کنی برای خواسته هات هدفات

اگه شرایطشو هم داری مشاوره برو شاید کمکی کرد بهت و باور کن واسه هیچ چیزی دیر نیست