2777
2789
عنوان

بابام همش با بچهای دوستاش مقایسم میکنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست
من هم انسانی بودم پول نداشتم کتاب بخرم تغذیه هم متوسط بود دارایی هم در ماه ۵۰۰ هزار شاید کمتر بود ک ...

دمتون گرم

ولی خب در نظر بگیرین که شرایط خانوادگیمون چقد متفاوته،شرایط روحیمون،گنحایش روانیمون چقدددد باهم فرق داره

بعدم بابای من توقع رتبه ۳رقمی نهایتا دارههه،من نمیتونم واقعا

تا جایی که میشه سعی کن نسبت به این حرفها بی تفاوت باشی اگه هم میشه با شوخی و خنده جوابشو بدهپدرتون ن ...

خیلی سعی کردم،ولی‌واقعا اشکم در میاد،بخدا یه مدرسیم که همه بچها واسه هر درسی دو تا کلاس اضافه نیرن هزارتا کتاب مختلف دارن برا هر درسی....خب سخته...

اولا که برا انتخاب رشته خیلی دیره تقریبا غیرممکنه،،،دوما که حتی اگه ممکن بود بابام نمیزاشت،هرکاریش میکردم قبول نمیکرد،،،،،هر کی هرچی بهش بگه براش مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یک مشاور تحصیلی خوب پیدا کن دوسه جلسه مشاوره تحصیلی بگیر برنامه ریزی بگیر برای خوندن بیشتر میش ...

پولش نیست،اصلا نیست.‌‌.‌.بعدم من اول از همه نیاز به درمان دارم،با این وضعیت روح و روان نمیتونم ادامه بدم واقعا...

پولش نیست،اصلا نیست.‌‌.‌.بعدم من اول از همه نیاز به درمان دارم،با این وضعیت روح و روان نمیتونم ادامه ...

مشاوره تحصیلی هزینه زیادی نمیگیره 

تو مدرسه ها قبلا بودن مجانی بودن 

یه مشاورم هست تلفنی رایکانه ۱۴۸۰,شمارشه 

مشاور خانوادم هست  مثلا مشکلات تو خونه رو بگو راهکار میدن درضمن اسم فامیلی و شمارم نمیخوان ازت

مشاوره تحصیلی هزینه زیادی نمیگیره تو مدرسه ها قبلا بودن مجانی بودن یه مشاورم هست تلفنی رایکانه ۱۴۸۰, ...

تو مدرسه هنوزم هست،رفتم پیشش ولی برنامش واقعااا به درد نمیخوره خیلی مسخرست خیلیییی

زنک اونا زدم،همشون میخان مشخصاتمو بگیرن بدن اورژانس اجتماعی میخان به مدرسم بگن میخان به مامان بابام بگن(اکه بگن خدا میدونه خودکشی میکنم،)

میدونی من الان هرحا برم برا مشاوره تحصیلی میگن اول باید درمان شی بعدش فکر درس خوندن باشی،،،که پولش نیست

اع چ بد تا مشکل سطحیه درمان کن که بعدا سخت نشه به امیدخدا

متاسفانه سطحی نیست،با چند تا مشاور و روانپزشک صحبت کردم،نیاز به کلی قرص دارم،پروسه درمانم حداقل۲-۳سال طول می‌کشه

ولی خب میگم که پولش نیست