2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد گفت پول رو بریز حسابم خیلی ناراحت شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من ب بابام گفتم این ماه کم اوردم برا خرید جنس 

ده تومن قرضی بهم بده نداد!!! 

قرضی نداد اینش درد داره

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

بابام انگار دعواش کرده بود زنگ زد گفت من مظوری نداشتم و...

ببین منم پدرم پولداره دوس داره بهم پول بده ولی مامانم دوس نداره مثلا پدرم گفت عیدی بهت ۵ تومن میدم بعد مادرم گفت نه ۲تومن کافیه صدبارم گفت خب چکارشون کردی چجوری خرجشون کردی ...کلا دوس نداره

وای پول ی شب شامع

اره

حالا مامانم خودش میره برام لباس میخره گاهی وقتا،یا مثلا غذا میخره میاد خونمون میگه نهار باهم بخوریم ولی از طرفی اینطوری رفتار میکنه

بعد وقتی بهشون بدهکار هستیم مثلا اگه امروز ازش ۵۰۰تومن پول بگیرم،چندشب بعدش که میخوام برم خونشون مثلا میگه نوشابه،سس،نون و...‌هرچی که پولش ۵۰۰تومن بشه رو میگه بخر بیار،بعد پولشو نمیده،از اون طرف ۵۰۰تومن هم که من بهش بدهکارم رو میگه بده

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بابات چقدر پولداره؟

در حدی که الان چند ساله اصلا کار نمیکنه خداروشکر

خونه و زمین و ماشین و طلا و....همچیز دارن

بعد من ب بابام گفتم این ماه کم اوردم برا خرید جنس ده تومن قرضی بهم بده نداد!!! قرضی نداد اینش درد دا ...

بمیرم برات دختر

ببین منم پدرم پولداره دوس داره بهم پول بده ولی مامانم دوس نداره مثلا پدرم گفت عیدی بهت ۵ تومن میدم ب ...

دقیقا مامان منه...

من برای کادو یلدام میخواستن بهم ۵تومن پول بدن پارسال

طلا گرمی ۵بود اونموقع،گفتم به جاش بهم ی انگشتر ۱گرمی بخرید،بخدا زور داشت براش که بعدا اون انگشتر سود میکنه