2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد گفت پول رو بریز حسابم خیلی ناراحت شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 56 پست

ولش کن بگو بابا گفته نمیخام .بخاطر خودت بابارو خراب نکن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال! وقتی بابات گفته نده ب مامانت بگو بابا پول رو بخشید ب خودمون و گفته نیازی بهش ندارم و پس ندین.

شوهرم برای راه اندازی کسب و کارش  یک مبلغ زیادی  پول کم آورد ک مادرم این مبلغ رو بهش قرض داد 

یعنی کل پول توی حسابش رو خارج کرد داد ب شوهرم، الان نه ماه گذشته ما تازه از این ماه میخواهیم پولش رو قسطی و ماهانه به مدت یک سال پرداخت کنیم.

ولی خداییش تا الان حتی یک بار هم نگفته چرا پول منو نمیدین!

ولش کن بگو بابا گفته نمیخام .بخاطر خودت بابارو خراب نکن

ب شوهرم گفتم مامانم گفته پول رو بده،دلش شکست گفت باشه زنگ بزن بابات شماره کارت بگیر،زنگ زدم اصلا حرفای بابامو شنید شوهرم انقد آروم شد،میگفت مقصر فقط مامانته

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بی خیال! وقتی بابات گفته نده ب مامانت بگو بابا پول رو بخشید ب خودمون و گفته نیازی بهش ندارم و پس ندی ...

همین کارو میکنم

مامانم خیلی طلا داره که از قدیم مثلا از گرمی ۵۰هزارتومن خریده طلا هارو،میخواستیم خونه بخریم ۱۵۰ملیون کم داشتیم گفتم چندتا النگو بفروش بیا با ما شریک شو گفت نمیخوام

💔💔💔

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ب شوهرم گفتم مامانم گفته پول رو بده،دلش شکست گفت باشه زنگ بزن بابات شماره کارت بگیر،زنگ زدم اصلا حرف ...

گاها مامان ها خیلی بدجنس میشن .چطور دلشون میاد 

مامان من پارسال ۶ تومن قرض داد ۷ تومن پس گرفت

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

همین کارو میکنممامانم خیلی طلا داره که از قدیم مثلا از گرمی ۵۰هزارتومن خریده طلا هارو،میخواستیم خونه ...

مامانت خیلی پول دوسته

از این ببعد هروقت پول خواستی ب بابات زنگ بزن و بدون تعارف ازش بگیر، پول بابات پول توئه،

بهش نگو قرض میگیرم، بگو بهم بده چون اصلا انصاف نیست بابات داشته باشه و نو در تنگنا باشی.

بعد بهش بسپار ک این قضیه بین خودتون بمونه و تحت هیچ شرایطی ب مامان نگه، 

بگو مامان بفهمه به زور از تو حلقومم میکشه بیرون، اصلا نباید بدونه. 

باباها معمولا راز نگهدارن اینجور مواقع.

باورم نمیشه بخدا

هیچکس شرایطی ک من دارم باورش نمیشه اما من هیچ توقعی ازش ندارم دیگه

میگه فقط زمانی وظیفه دارم برات خرج کنم که بی شوهر تو خونه ی من باشی🙂

هیچکس شرایطی ک من دارم باورش نمیشه اما من هیچ توقعی ازش ندارم دیگهمیگه فقط زمانی وظیفه دارم برات خرج ...

از شوهرت خوشش نمیاد ؟؟؟؟

تو ک تک فرزندی باید خونه و ماشین و طلا برات فراهم کنن

شما که تک فرزندی،پدرتم.پولدار

آخه یک و هفتصد چیه که به خاطرش اینطوری اذیت بشی و بخوای جلو شوهرت بگی.

از این به بعد پول خواستی قرض بگیری از خود پدرت بگیر ازشم بخواه بین خودتون بمونه.

جوری نشه بعدا مادرت بفهمه ازش پنهون کاری کردین دلش بشکنه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️