2777
2789
عنوان

تا حالا نفرين كردين نتيجشو ببينين

1554 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

من حدود 6-7 سال پيش يكيو فوق العاده زياد دوست داشتم ايشونم ميگفت دوسم داره حتي قسم ميخورد ولي نه خواستگاري نه چيزي.اينم بگم خيلي منو سركوفت ميزد ب خاطر جدايي پدرمادرم انقدري ك اعتماد ب نفسم نابود شد و اين موضوع رو يه يز لاينحل ميدونستم واز ازدواج ميترسيدم.تا اينك من رو بچگي شمارشو دادم دوستم از شهرستان امتحانش كنه اونم داده بود ب دوستش.از قضا دوستش دخترخاله اين آقا ميشد ك هيچكدوممون نميدونستيم حتي دخترخالش چون با گوشي دوست من زنگ زده بود نميدونست طرف پسرخالشه.خلاصه ايشون عكس دوست منو تو گوشي ديد تو گوشي دخترخالشوم عكس دوستمو ميبينه اسمشو ميپرسه وميفهمه ك آره دوست من دوست دخترخالشم ميشه.فكر كنيد طرف با من دوست بود دست تو دست من نشسته بود عكس دوست منو ازم ميخواست ببينه.تا اينكه گذشت و ما همكار بوديم كارمون جدا شد دوستم گوشيش خاموش شد منم كلا بيخيال اين آقا شدم ك الان دقيقا يادم نيست دليلش چي بود ك بهم زديم ولي انقدري اذيت شدم ك بهش گفتم واگذارت ميكنم به جدت(طرف سيد بود).تا سه سال بعدش توي لاين خواهرم عكسش بالا اومد چون شماره خواهرمو داشت.منم از طريق لاين كانكتش كردم واسه خودم وبهش پي ام دادم چون متاسفانه خيلي دوسش داشتم 

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

وقتي بهش پي ام دادم خيلي خوشحال شد گفت خودت گفتي بهم پي ام نده وگرنه ميخواستم پيام بدم حلاليت بخوام واين حرفا.ديگه گهگداري به هم پيام ميداديم تا اينكه همون موقع ها دوست گل منم پيداش شد بهم پيام داد ك دلم واست تنگيده و اين حرفا.منم از اونجايي ك زود ميبخشم چيزي به روي هيچ كدوم نياوردم ودوباره شروع شد دوستيامون.چندوقت بعدش با تيكه هاييث ك من به شوخي به آقا مينداختم يهو بين حرفاش گفت بين منو دوستت نامزدي بوده.انگار آب يخ ريختن روم.نوز همسرم رو نميشناختم و دوست پسري هم نداشتم مسلما عشق اون آقا هم از بين نرفته بود.از دوستم پرسيدم اولش انكار كرد بعدش لو دادن ك آره عشق و عاشقي بينشون پيش اومده از طريق دخترخاله آقا.خواستگاري ميرن و نامزدي و حتي سه ماهم صيغه بينشون جاري ميشه و بعد سه ماه هردوطرف انقدر از هم متنفر ميشن ك بهم ميخوره.هردوشونم اومده بودن از من حلاليت خواهي به اين فكر ك من نفرينشون كردم درصورتي ك من همون موقع فراموش كرده بودم ك حتي به آق هم گفتم واگذارت به جدت.اين اولين وآخرين نفريني بود ك گفتم و اين نتيجش بود.البته دوستم ي مدت بعدش خطشو خاموش كرد ديگه ازش بي خبرم آقا هم از وقتي نامزد شدم ازش بي خبرم فقط قبل نامزديم ك فهميد گفت بعضي وقتا خيلي زود دير ميشه.من سر لجبازي رفتم اون دخترو گرفتم نتيجشم ديدم اي كاش ميشد زمان رو به عقب برگردوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم بهم تهمت دزدی زد از لای قران گفت پول کم شده روز شهادت حضرت علی بود بهش گفتم به به این روز قسم اگه من برداشتم خدا دستمو بشکونه ولی اگه تو بهم تهمت میزنی خدا دست تو رو قلم کنه به خدا قسم بیس تو چهار ساعت نگذشت خبرش اومد که افتاده دست راستش شکسته

بر جمال محمد صلوات

اره من نفرین کردم و گرفته،پدرشوهرم رو ازدواجم بلا سرمون آورد و گفتم الهی سردخترات بیاد،دقیقا داستان من برای دخترش تکرار شدوخواهرشوهرم ازبس حرص خورده انگار پیرشده ،چون من واقعا خدامیدونه که هیچ مقصرنبودم وخداصدای متوشنید

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من از نفرین کردن خیلی بدم میاد چون معتقدم هرکسی هرکار زشت و خوبی انجام میده ب خودش برمیگرده و نفرین من فقط کینمو زیاد میکنه و انرژی منفی میده. متاسفانه مامانم خیلی همه رو نفرین میکنه. ینی اگر شیرآب خونشون چکه کنه سازندشو نفرین میکنه تاااا خروس بی محلی ک صبحا میخونه

دوستان شماهم بازخورد کار زشتشونو پ دادن و غیرازاینم نمیشد توقع داشت

نفرین میگیره،همسایه ما دم درمون دخترشو نفرین کرد وزووود پای دخترش شکست وبنده خدا خانومه اومده بودبه ما میگفت به کسی نگیدنفرین کردم به گوش دخترم میرسه،من بنظرم همه همینجا جواب پس میدن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
کاش منم با چشم و گوش خودم پس دادن تاوان یه کسی رو می دیدم اینطوری دیگه فایلش تا ابد تو ذهنم بسته می ...

اگه حقش باشه ميبيني

مادر شوهرم بهم تهمت دزدی زد از لای قران گفت پول کم شده روز شهادت حضرت علی بود بهش گفتم به به این روز ...

تهمت ك بي بروبرگرد ج ميگيره طرف