2777
2789
عنوان

تا حالا نفرين كردين نتيجشو ببينين

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 36 پست
اخی بهش فکر هم نکن لیاقتش رو ندارن چه ادمایب پیدامیشن

نه ديگه خداروشكر انقدر همسرم خوبه ك يادم رفته خيلي چيزا رو.ولي الان يهو يادم اومد خواستم ببينم واسه كسي اتفاق افتاده

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

منم یکو ازته دل نفرین کردم که همونطورکه منو تاامید خودش ناامید شه به والله پاش شکست 7ماه خونه نشین شد از کارو زندکی افتاد شب وروز گریه میکرد که دیگه نمیتونه دنبال کارش بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خواهر شوهر دارم مجرد بود میگف عروسی وظیفته نوکر مابشی خیلی خون ب جگرم کرد منم نفرین کردم الان ی مادرشوهر و خواهرشوهرپیرداره شوهرش میگه باید دستشوییشونم بشوری واسه چی گرفتمت شوهرم میگف اونروز گریه میکرد بازم حیا نداره میگه چرا زنتو نمیاری اینجاکارکنه😁

من نفرین نکردم ولی آه ی ک کشیدم دامن گرف....من بابا و مامانم طلاق گرفتن بابا دوباره ازدواج کرد...زنه دومش همیشه ب من وخواهرم میگفت مامانتون نتونسته تربیتتون کنه ادب تدارین...الان خدا یه پسر گذاشته جلوش پسره مودب تر از  ج...ن...د...ه  و اینا حرف نمیزنه...تو صورت ادما تف میکنه....ب روشم اوردم که دم از تربیت زدن میزدی اینم از پسر خودت بااون تربیتی که کردی...

من یکی رو نفرین کردم و مرد متاسفانه!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

منم دوران عقدم خیلی خانواده شوهرم اذیتم کردن 

گفتم همونجور که منا خون دل کردید تو این یه سال خدا خون دلتون کنه که واقعانم شد 

جاریمم حسابشا که500بود نداد کشید بالا گفتم 100برابرسا خرج دکتر کنه بعد سه ماه شد 

ولی خب خودشوونا میزنن به نفهمی 

من همیشه نفرین که نه،آهم پشت سر مادرشوهرمه،مطمئنم بی تقصیرم و مطمئنم خدام عادله اونکه کل زندگیش بدب ...

منم خیلی آه میکشم از رفتارهای مادرشوهرم

حتی یه بار دلمو شکستن، به حضرت زهرا گفتم این زنه سیده، من به احترام شما جوابشو نمیدم ولی واگذارش کردم به خودتون

امیدوارم به زودی جواب کارهاشو پس بده

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من از نفرین کردن خیلی بدم میاد چون معتقدم هرکسی هرکار زشت و خوبی انجام میده ب خودش برمیگرده و نفرین ...

من اصلا به اين نيت ك ج بگيرن نفرين نكردم ميگم ك اصلا يادم نبود توي عصبانيت فقط گفتم واگذارت ببه جدت اونم خودش ك گفت يادم اومد ولي گرفته بود.ك اصلا اين موضوع خوشحال نكرد بلكه ياد گرفتم نفرين نكنم

من تا حالا کسی رو نفرین نکردم 

اما سازنده خونمونو نفرین کردم به خاطر کلاهی که سرمون گذاشت 

ولی نمیدونم سرش اومده یا نه 

و یکی هم‌ پدر شوهرمو که همش سنگ میندازه جلو پامون 

امیدوارم این دو نفر به سزای عملشون برسن 

وگرنه بقیه خوبیها و بدی های دنیا ارزش نفرین نداره 

این دو نفر باعث شدن از بالا به زمین بخوریم 

خیلی سخته خیلی 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
نفرین میگیره،همسایه ما دم درمون دخترشو نفرین کرد وزووود پای دخترش شکست وبنده خدا خانومه اومده بودبه ...

بعضيا بله ولي خيليا نه

منم یکو ازته دل نفرین کردم که همونطورکه منو تاامید خودش ناامید شه به والله پاش شکست 7ماه خونه نشین ش ...

من اولين بارم بود ديگه توبه كردم