2777
2789
عنوان

تو جلسه خواستگاری اینو گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ

خیلی راحت جزئیاتو گفته و ابروی اون طرفو برده

باید کلی صحبت میکرد

بعدم به حرف خودش اکتفا نکن

علت طلاقو پرس و‌ جو‌کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چه مسخره بوده 

ولو گاهی معنی بغل میده یا کنار یکی. بودن

میتونست منظورشون این باشه کنار مادرت

بغل مادرت

چیش بده؟

اینقدر سر همچین چیز الکی بخواد کات کنه اونم عقد

پیر میشی که 

همش باید مراقب باشی ی کلمه اشتباه از دهنت نپره بیرون 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دلیل واقعی جدایی این نبوده قطعا و این عدم صداقتش رد فلگه به نظرم

واقعا با عقل جور نمیاد! 

اگر واقعا طرف بد دهن بوذه

همین که بگفت بد دهن بوده فحش می‌داده کافی بود برای توضیح 

وگرنه این توضیح مسخره ای که داده اصلا منطقی نیست 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه اولش گفت نمیگمبعد خودم اصرار کردم.

پس خودت بهتر میدونی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
از چه لحاظ

کسی که خییلی ادعاش میشه و تاکید دآره روی چیزی 

بدون که دقیقا فاقد همون هست 

حس کردم خودش به شدت بی ادب و گستاخ و بی تربیت ه 

دهانش فاقد کنترله

وگرنه جلسه اول به این واضحی همچین کلماتی بکار نمیبرد 

و داره فیلم بازی میکنه 

انسان مودب اونم تو جلسه اول هرگز ادبش اجازه نمیده همچین کلماتی بگه