2777
2789
عنوان

تو جلسه خواستگاری اینو گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست
واقعا با عقل جور نمیاد! اگر واقعا طرف بد دهن بوذههمین که بگفت بد دهن بوده فحش می‌داده کافی بود برای ...

دقیقا

حتی طرف فوحشم بده بازم به نظرم غیر ممکنه بابتش جدا بشه کسی😐

ایشون بنده خدا رو چی فرض کرده؟ حس کرده خودش بچه زرنگه یا بقیه شوت هستن!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه می‌گفت برای مثال بعدم گفت خیلی تلاش کردم تموم نشه ولی نمیشد

باعث شدی ما قضاوت کنیم 

شما میگی یه کلام میگفت بی ادب بود تمام 

بعد الان میگی اصرار کردم خودم 

واقعا ک

اگر بعد اصرار بوده خوب طبیعیه شنیدن چنین چیزی

دقیقاحتی طرف فوحشم بده بازم به نظرم غیر ممکنه بابتش جدا بشه کسی😐ایشون بنده خدا رو چی فرض کرده؟ حس ک ...

دقیقا دقیقا 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آقا اینم در نظر بگیرید که اصلا نمی‌خواست بگه خودم اصرار کردم

خب میگی خودش اول گفت 

اصرار زیاد کردی

اینم ی مثال چرتی زده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀