اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده
اره اینجور افراد اخراجم بشن باز هم سمتشون حفظ میشهلعنت بهش
خودش روز آخر که برا مادرا جلسه گرفت گفت شاید خیلی ها رفتن اداره گفتن که فلانی اینجور برخورد کرد اینجور کرد اما کسی به من کاری نداره میدونن که من سابقه تدریسم بالاست حتی به منم نمیگن
من دو صفحه بیشتر نخوندم..چرا باید ی مدرسه غیر دولتی ب ی حرف دانش اموز ششمی اینقد عکس العمل نشون بده؟.چرا بخاطر ی فحش ساده بچه بایذ اینقد بترسه؟ی چیز ناگفته مونده.ک گفته نشده.
برای همیناس به پسرم میگم انقدام از معلمت نترس میخاد چ غلطی کنه
اینجوری اعتبار معلم رو از بین میبری معلم هست دشمن بچه ات که نیست
درسته بهش بگی از معلمش نترس اما همینجوری هم نباید بگی چه غلطی میخواد بکنه وقتی اینجوری میگی پسرت ممکنه مثل همین پسر به خودش جسارت بده یک کار زشت انجام بده چون میدونه معلم کاری نمیتونه بگنه در نهایت
خوب شما با بچت دوست هستی ولی احتمالا پدر و مادر این بچه باهاش دوست نبودن که ترسیدهاگه هر کسی به خاطر ...
فاصله سنی کم داریم میبینم چقد تلاش میکنه درساش تموم کنه بعد معلمه خیلی فشار میاره من همش با معلم صحبت میکنم قانع میکنم که این رفت کلاس زیاد اذیتش نکنه خیلی داره به بچها استرس میده تو وجودبچه ترس رو میبینم مجبورم اینطوری بگم
ببین پدر مادر چی بودن که بچه از ترس واکنش پدر مادر خودکشی کرده
پسردایی ام تو اورژانس کار میکرده میگفت یک پسر رو آورده بودن تقریبا ۱۳ ساله که والدینش بهش گفته بودن چون درس نخوندی موبایلت رو ازت میگیریم اونم رفته بود اتاقش و از بالکن خودشو انداخته بود پایین