2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 261 پست
چراحق ندارن؟وقتی پسربچه ۱۲ساله همچین فحش بدی رومینویسه وتوی کلاس میگردونه بایدبرخوردجدی بشه.نمیشه که ...

ااون بچه مقصر نبوده دوستاش به شوخی نوشتن معلم احمقش اینو اشتباه برده دفتر

ازکجا معلم حق داره با چشش دیده؟

من از همون چهرش فهمیدم کار این نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااون بچه مقصر نبوده دوستاش به شوخی نوشتن معلم احمقش اینو اشتباه برده دفترازکجا معلم حق داره با چشش د ...

اشتباه شماهمینه که باچشم وعکس قضاوت میکنید.اگه اشتباه هم شده باشه معلم به مستندات نگاه میکنه وبایدعکس العمل نشون بده.اینکه این بچه بخاطرعکس العمل به کاراشتباهش خودکشی کرده فقط مقصرپدرومادرشه.نمیشه کادرمدرسه روبخاطراین برخوردشون قضاوت کرد.به هرحال مدرسه قانون داره

اشتباه شماهمینه که باچشم وعکس قضاوت میکنید.اگه اشتباه هم شده باشه معلم به مستندات نگاه میکنه وبایدعک ...

از کجا معلوم تز ترس اخراجو و ایندش نترسیده؟؟؟

بعدم میگن پدرش چیزی نگفته بچش و خبردار نبوده

اشتباه شما اینه که هیچوقت مدیر و معلمو مقصر نمیدونین 

و اینکه این خبر هیچ منیع رسمی نگفته 

از کجا معلوم تز ترس اخراجو و ایندش نترسیده؟؟؟بعدم میگن پدرش چیزی نگفته بچش و خبردار نبودهاشتباه شما ...

۱۲ساله ای که ازآیندش میترسه خودشونمیکشه میره ازپدرومادرکمک میخواد.مخصوصاکه میگین پدروماددسطح بالایی داره...اصلامقصرخودکشی هیچ کس کس دیگه ای نیست خودکشی یه تصمیم غلطه که ازضعف روحی وروانی خودشخص میاد.ضعف روحی وروانی یاژنتیکی همراه آدمه یادراثرتروماهای بچگی و...به وجودمیاد.

۱۲ساله ای که ازآیندش میترسه خودشونمیکشه میره ازپدرومادرکمک میخواد.مخصوصاکه میگین پدروماددسطح بالایی ...

ادم وقتی توی این دنیا نامرد ببینه مردن بهتره 

مقصر خودکشیش همونا بودن هر ادمی ظرفیتی داره یک دیدی داره همه بنده خدان بقیه هم باید رعایت کنن

منکه تا قیامت حلالشون نمیکنم تا(قیامت)

اگه فرهمگیانی هستی باید بگم ریدم توی تربیت معلمیتوناگه نیستی یک بی مروتیی خائنن

تاسف برای تربیت نداشته ت

به جای وقت گذاشتن برای این مسائل و خود شاخ پنداریو دم از حقوق بقیه زدن و فهمیدن ازرو قیافه

کاش کمی رو عفت کلام و ادبت کار میکردی

نه فرهنگیانی هستم نه تربیت معلم

ولی تو مشخصه بی تربیت معلم بزرگ شدی

یعنی بچه هارو میزده؟من خودم دبستان غیرانتفاعی بودم معلم کلاس سومم مثل سگگ برخورد میکرد

آره با خط کش تهدید میکرد تحقیر میکرد میزد پشت کمرشون. ترس از تاریکی و ترس از زندانی شدن. به بچه کلاس اولی میگفت مشق ننویسی میکنمت تو کلاس درم میبنده شب تا صبح تو مدرسه تنهای تنها باید بنونی

غیرانتفاعی بود؟ خب بچه تو درمیاوردی میبردی یه جا دیگه، گزارش اون معلمم میدادی اگه اینطور بوده. واس چ ...

آره. با همه بچه ها بد بود رفتم کلاس پسرم عوض کنم خپد پسرم قبول نکرد گفت مبخوام پیش دوستام باشم. گزارش دادم به مدیرو.... سال بعد اخراجش کردن دوباره سال بعدش آوردن

تاسف برای تربیت نداشته تبه جای وقت گذاشتن برای این مسائل و خود شاخ پنداریو دم از حقوق بقیه زدن و فهم ...

هرچی دوست داری اسمشو بزار مهم نیست چون این مزخرفاتت قابل پذیرش نیست 

بعدم مگه باید جلوی کسایی که شرف ندارن و کسانی که باعث قربانی شدن طفل معصومان توسط این نظام اموزشی میشن چیزی بهتر بشنون یا ببینن؟

تاسف بخوره برسرت 

برشما باید تاسف خورد که از شیاطینی مثل اینها حمایت می کنین و خودتونو کر میگیرین