اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده
ااون بچه مقصر نبوده دوستاش به شوخی نوشتن معلم احمقش اینو اشتباه برده دفترازکجا معلم حق داره با چشش د ...
اشتباه شماهمینه که باچشم وعکس قضاوت میکنید.اگه اشتباه هم شده باشه معلم به مستندات نگاه میکنه وبایدعکس العمل نشون بده.اینکه این بچه بخاطرعکس العمل به کاراشتباهش خودکشی کرده فقط مقصرپدرومادرشه.نمیشه کادرمدرسه روبخاطراین برخوردشون قضاوت کرد.به هرحال مدرسه قانون داره
یعنی بچه هارو میزده؟من خودم دبستان غیرانتفاعی بودم معلم کلاس سومم مثل سگگ برخورد میکرد
آره با خط کش تهدید میکرد تحقیر میکرد میزد پشت کمرشون. ترس از تاریکی و ترس از زندانی شدن. به بچه کلاس اولی میگفت مشق ننویسی میکنمت تو کلاس درم میبنده شب تا صبح تو مدرسه تنهای تنها باید بنونی
غیرانتفاعی بود؟ خب بچه تو درمیاوردی میبردی یه جا دیگه، گزارش اون معلمم میدادی اگه اینطور بوده. واس چ ...
آره. با همه بچه ها بد بود رفتم کلاس پسرم عوض کنم خپد پسرم قبول نکرد گفت مبخوام پیش دوستام باشم. گزارش دادم به مدیرو.... سال بعد اخراجش کردن دوباره سال بعدش آوردن