2777
2789
عنوان

بچه های مردم چشم در میارن

244 بازدید | 21 پست

تو خوردن مادره یدونه ویفر دوزاری میده دسته بچش یا یه لقمه کوکو همچین دولپی میخورن خداشاهده از شیرخشک بچم از بدو تولد تا الان سرلاک پوره میوه غذا ابمیوه همه چی خارجی یعنی وقتی میخام بهش بدم همچین فرار میکنه از اول همین بود الانم که مریض شده ابمیوه هم ۳۰ سیس بزور میخوره از صبح پاشدم کتلت بوقلمون ماهیچه گوسفندی فیله مرغ پختم جونم رفت اما نمیخوره حتی یندد انگشت کلا از اول از خوردن وخوابیدن بدش میومد شربت اشتها مولتی همه چیم امتحآن کردم فایده نداره فقط خدا نظری کنه به حق حضرت فاطمه س دعا کنید ۶ ماهه وزنش ثابت مونده تو این چندروزم کم کرده ۴ روز پشت سرهم بردمش دکتر بخاطر این ویروس لعنتی 

دیروز از جلوی فست فودی رد شدی دیدم بچم نگاه یکنه رفتم فیله سوخاری گرفتم یه تکه کوچیک خوردبعد یه زنه بود گفت بچه منم اشتها نداره همچین بچش سیب زمینی رو سس تند میزد دولپی میخورد یه ساندویچ دستش گرفته بود اصلا موندم زنه پیش خودش چه فکری کرد اینو گفت بچم دوسال و ۴ ماهشه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ براش بپز سوپ رقیق با آبلیمو احتمالا کم کم بخوره. مزه بره زیر زبونش اشتهاش باز میشه. بدنش خشکی ذاره سوپ رو بهتر میخوره 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
گاهی حساسیت نتیجه عکس میدهی مدت بیخیال باش

اصلا ساعتها هم هیچی نگم درخواست نمیکنه خوابید امروز عصر صبح ساعت ۷ بیدارشده بود بیدارشد باورت میشه گفتم الان گرسنه اس از خواب بیدارشده یه جیغی زد خودشو کوبید زمین بهم هیچی نده توروخدادعا کن

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خواهر منم تا سه سالگی همین بودبد غذا هیچیی نمیخوردبعد سه سالگی خوب شدبا هیچ دارو تقویتی و اهن و.. هم ...

رفلاکس الرژی هم داشت ؟

سوپ براش بپز سوپ رقیق با آبلیمو احتمالا کم کم بخوره. مزه بره زیر زبونش اشتهاش باز میشه. بدنش خشکی ذا ...

اینقدر از سوپ بدش میاد از اش از همه چی عید رفته بودیم خونه اقوام شوهرم بچه هاشون از بچم کوچیکتر تا سفره رو جمع کردن داشتن میخوردن حالا هی بهم میگفتن بهش اش بده گفتم مگه میشینه که بخوره برای اینکه نخوره رفته بود اتاق خواب  مردم بازی میکرد منم دنبالش

رفلاکس نداره؟

چرا از نوزادی داشت ودارو میخورد اما دکترش گفت دیگه بهتر شده باید بخوره

رفلاکس الرژی هم داشت ؟

نه

فقط هیچی تو دهنش نمیکرد

مامانم خودشو میکشت بزور چندتا لقمه بده بهش 

هرچیی درست میکردیم نمیخورد نه فست فود نه گوشت نه غذاهای سوپی و..

فقط باید بزور میدادیم چیزی بخوره 

پدرمونو دراورده بود هرچی دارو و تقویتی هم میدادیم بخوره درست نمیشد

دیگه کم کم بعد سه سالگی خداروشکر تغذیه اش خوب شد الان خوراکش خوبه

نهفقط هیچی تو دهنش نمیکردمامانم خودشو میکشت بزور چندتا لقمه بده بهش هرچیی درست میکردیم نمیخورد نه فس ...

دعا کن بچه منم اشتهاش خوب بشه