2777
2789

جاریم کلا همه فن زده با اینکه دوسال ازم کوچیک تره ولی جاری بزرگس

خلاصه ک دزدی کرد از خواهرشوهرم شوهرشو با خانوادش بد کرد و ......

اینارو کاری ندارم امروز بهم گف رل دارم و جلوم با طرف حرف زد حالم یه جوریه 

من همه چیو ب شوهرم میگم اینم رفتم گفتم ولی گفتم ب داداشش نگه

نمیدونم چرا واسش نگرانم همش خدا خدا میکنم کسی نفهمه

شوهر من دهن چفته فقد برای داداشش خیلی نگران بود چیکار کنم 

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه دهن لقی

من نمیخام دوروز دیگه بگن پای اینم گیره

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

رل چیه ؟ یعنی دوسته ؟

دیگه زن متأهلی که انقدر کله خرابه  لابد فکر همه جارو کرده و پیه همه چیم به تنش مالیده 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ببین این موضوعو نباید به شوهرت میگفتی ولی به نظرم پنهان کردنشم گناه داشت ولی اگه برادر شوهرت بفهمه این جاریه دیگه همجیو از چش شما میبینه خدا کنه خود شوهرش بتونه مچشو بگیره رسوا شه این چه کار کثیفیع که میکنن من نمیفهمم

عزیزم نبایدمیگفتی به شوهرت بجاش به جاریت میگفتی دیگ نمیخام این مسائلو بدونم بم‌نگوهمین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔