سُهابانو مدیر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 عنوان بالااااااخرررره اسم انتخاب کردیییییم! | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست سلام:)))نظر کلی تون رو میخواستم بدونم؟ چون ایران نیستیم میدل نیم هم دارنgrace به معنای زیباace به معنای یگانهSarah GraceAria Ace تعداد رای : 28 نظرسنجی سارا و آریا قشنگه 20 71% زیاد قشنگ نیست 8 28% چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌 1397/01/26 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس26 عضویت: 1395/10/17 تعداد پست: 8569 ماریا هم بین المللی هست انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
crystal عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 475 نمیدونم خب اگه تا ابد اونجا زندگی میکنید یه اسم بذار که با اون فرهنگ همخوانی داره و تابلو نباشه از ا ... نه اسم های ایرانی قشنگترن اینجوری بهتره بچه یه اسم متفاوت بین بقیه داره
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 بزارش اریا و اریانا 😍 راستش اسم پسرمون رو خودم انتخاب کردم دخترم رو باباش باباش زیاد به آریا راضی نبود بعد من قانع شدم که سارا باشه که پسرمون آریا باشهبرای همینه باید قانعش کنم که فکر کنم سخته چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
ياس٦٥ عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 4641 بله دقیقا با همین استدلالت و اینکه به اسم خوئم هم میاد انتخاب کردیم قشنگه به نظر منولي اگه دو دلي رو اسماي نلي و نيكي هم فك كن ، ايراني هستن ولي همه جاي دنيا تلفظشون همينه، خارجيها هم نيكي دارن اما نمي دونم اونا چي معني مي كنن😉
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 Emma از سارا قشنگتره.آریا خوبه اگر یک روز برگردیم ایران چی؟البته خیلییی احتمالش کمه ولی خب بهتره یه اسمی بذاریم که تو ایران هم اوکی باشه چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
crystal عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 475 راستش اسم پسرمون رو خودم انتخاب کردم دخترم رو باباش باباش زیاد به آریا راضی نبود ... اگه ارین بذاری بهتره چون من دیدم بعضی خارجیا اسم دختر رو اریا میذارن تو هند هم اریا اسم دختره
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 قشنگه به نظر من ولي اگه دو دلي رو اسماي نلي و نيكي هم فك كن ، ايراني هستن ولي همه جاي دنيا تلفظشون ... اتفاقا من میگفتم اسم دخترمون یا سوفیا باشه یا نلی ولی خب باباش! چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53350 اگر یک روز برگردیم ایران چی؟ البته خیلییی احتمالش کمه ولی خب بهتره یه اسمی بذاریم که تو ایران هم او ... درست میگی
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 لنا هم خیلی قشنگه بین المللی هم هست آریا و لنا😍😍 عزیزم لنا هم خیلییی زیباست چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
ياس٦٥ عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 4641 اتفاقا من میگفتم اسم دخترمون یا سوفیا باشه یا نلی ولی خب باباش! سليقتو دوست دارم كلا😍😍
sarah.Azari عضویت: 1396/01/07 تعداد پست: 1275 سارا و آريا خيلي تكراري شدن. اسم دختر: رونيكا ( دارنده روي نيك). راحت هم تلفظ ميشه. تينا. تاميلا به معني بخشنده. معني خورشيد هم ديدم برا اين اسم. جانان. هانا. حنا. آناهيتا. ديانا. آرنيكا( آريايي نيك). ميشا( گل هميشه بهار). ليانا. ليا. اسم پسر: سام. رايان. آدرين. آورين. اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 سليقتو دوست دارم كلا😍😍 ممنونم عزیزدل لطف داری. چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 سارا و آريا خيلي تكراري شدن. اسم دختر: رونيكا ( دارنده روي نيك). راحت هم تلفظ ميشه. تينا. تام ... امممم تکراری؟احساس میکردم اسمایی هستن که تکراری نمیشنممنونم از پیشنهادات قشنگت چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌