2777
2789

من هر چی پس انداز داشتم مجردم دادم ب بابام خونه بخره خودم کار کرده بودم گفتم فدای سرش .میرفتم خرید نمیکنم همیشه ولی سعی میکنم وسیله خونه بخرم خیلی دلم برای پدرم می‌سوخت امشب بهم ی فحش زشت داد چون فقط گفتم بابا داری اشتباه نصب می‌کنی پرده رو ....فقط یک نظر دادم هیچ آدمی ارزش ندارع حتی پدرتون 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

عزیزم شما حق داری ناراحت باشی از پدرت 

اما همه مثله هم نیستن که 

شما نسخه زندگی خودتو نمی تونی برای دیگری بپیچی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آفرین فک کن یه پدر چقدر میتونه پست باشه که بین بچه هاش فرق بزاره و پسرهاشو بیشتر دوست داشته باشه مرتیکه حالم ازش بهم میخوره هر پدرومادری لیاقت احترام نداره

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

چند سالته،ایراد نداره حتما عصبی بوده ،بیشتر ما دخترا از این فداکاریا کردیم منم چند سال اول بیشتر پولمو برای خانواده خرج می کردم ،تعمیر خونه و...فقط پول 15-20گرم طلا رو چهارسال پیش برای کاری به پدرم دادم ،الان هیچ احترامی تو خانواده ندارم ،می بینم اونایی که بعد من اومدن سرکار بیشترازمن پیشرفت کردن ولی بازم ناراضی نیستم.

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چند سالته،ایراد نداره حتما عصبی بوده ،بیشتر ما دخترا از این فداکاریا کردیم منم چند سال اول بیشتر پول ...

۲۵ سالمه .چرا باید آدم اینجوری فحش بده ؟

۲۵ سالمه .چرا باید آدم اینجوری فحش بده ؟

بعضی وقتا حس می کنن غیورشون خدشه دار شده و بچشون خرجشون و می ده،ازاین موضوع ناراحت میشن،من چون پدرم پول نداشت زنگ زدم نقاش اومد خونه قیمت داد و رنگ کاری کرد ،درو پنجره خونه رو عوض کردیم و...پدرم اصلا دخالت نکرد،می گفتم حداقل برو بالا سرشون می گفت به من چه ..

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بعضی وقتا حس می کنن غیورشون خدشه دار شده و بچشون خرجشون و می ده،ازاین موضوع ناراحت میشن،من چون پدرم ...

باز خوبه بهت فحش نداده ای کاش اینم می‌گفت به تو چه دخالت نکن نه ک فحش بده جلو داداشم 

:))💔

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

چرا واسه خودت خونه نخریدی واسه اونا خریدی؟ کاملا قبول دارم خانواده منم لیاقت ندارن

چون اشتباه کردم فکر کردم آدم هستن ولی نبودن