2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی ماهی هفتصد و نود

103 بازدید | 16 پست

بچه ها بنظرتون خوبه هزینش ؟ 

با ۵۵۰ ثبت نام کردن و وارد طرح که شدم اطلاع دادن افزایش تعرفه داریم و قبلا افزایش نداشتیم اما الان چون هزینه ها بالا میره مام واسه نگه داشتن کیفیت مجبوریم بالا ببریم 

مشاور عادی با تماس هفتگی و برنامه ریزی شخصی سازی شده و بررسی گزارشکار های شبانه ، ماهی ۷۹۰ 

مشاور ارشدشون ماهی ۹۹۰ 

بنظرتون ادامه بدم ؟ 

تو این چند روز که اخلاق مشاورم هم خوب بوده و با حوصله به سوالام جواب میدن 

اها راستی فکنم ماهی یکبارم وبینار انگیزشی دارن 

عاشق خوابم 🦥💜

تو از کجا گرفتی اینو 

من ۶۸۰ پیدا کردم میخوام اونو بگیرم

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو از کجا گرفتی اینو من ۶۸۰ پیدا کردم میخوام اونو بگیرم

من از مستر انسانی 

این دوسالی که عضو کانال عمومی شون بودم بنظرم آدمای منصفی اومدن ، و یه پکیج فرهنگیانم گرفتم راضی بودم 

قبولیاشونم نه اینکه خیلی زیاد ولی خوب بود 

شما از کجا میخوای بگیری ؟ 

عاشق خوابم 🦥💜

من از مستر انسانی این دوسالی که عضو کانال عمومی شون بودم بنظرم آدمای منصفی اومدن ، و یه پکیج فرهنگیا ...

عع من تجربی ام

از هدفیشو

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

من دیپلم تجربی دارم قبلا نمیتونستم ادامه تحصیل بدم شرایطش رو نداشتم الان که میتونم میخوام که ادامه ب ...

عزیزم ایشون فقط واسه انسانیا فعالیت میکنن

اما یه کانال دیگه هم دارم ایتا مشاورشون رشته ش الان فکنم داروسازیه و خب واسه ی تجربی ها مناسب تره 

ایشونم بنظرم خوب بودن اما چون رشته شون فرق می‌کرد من ثبت نام نکردم 

اگه میخوای درخواست بده لینکشو بفرستم واست

اما تحقیق اینکه خوبه یا نه با خودتون من اطلاع دقیقی ندارم و زیاد هم بررسی نکردم 

عاشق خوابم 🦥💜

برای انسانی هام فعالیت میکنن اینی که شما میگی ؟

اره عزیزم

کجاست؟ من ماهی چهار و خورده ای میدم.. با شماتیک گرفتم.

خدماتش چیا هست ؟

تا الان راضی بودی ؟

فقط مجازیه یا حضوریم هست

چون هزینه ای که میدی به همه اینا بستگی داره 

البته بازم زیاده بنظرم😶

این که من میگم ایتا مستر انسانی 

عاشق خوابم 🦥💜