2777
2789
عنوان

قدیم چه جوری هم پنج شیش تا میزاییدن هم کار کشاورزی میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
خب نگاشون کن بیچاره ها رو عکس سی سالگیشون انگار شصت سالشونه نه دندان دارن نه مو صورت چروکیده

اتفاقا مادربزرگ من اینجا سالم بود، چشم ، دندون، مو، از همه مهتر پاهاش، ۱۲ زایمان داشت، فقط دو تا دختر براش موند.

ولی من از الان دارد دارم هنوز ۴۰ سالم نشده. تغذیه اون زمان ارگانیک بوده و از همه مهمتر وسایل الکترونیکی نبوده که مغز و اعصاب آدما بهم بریزه، و زنها اینقد فعالیت جسمی داشتن که تنشون سالمتر بوده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
وای واقعا طفلکیا 😥 پس اونا قوی تر از ما نبودن ، فیزیک بدن زن همیشه همینه دیگه ، فقط زیادی بهشون ظلم ...

آره دقیقا خیلی بهشون ظلم شده

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خداها در جوانی فرسوده شدند 

شما میانسالی یا پیری چند خانم که جایگاه اجتماعی خوب داشتند یا در رفاه بودند با اون مادرها که در رنج و زحمت بودند مقایسه کنید متوجه سیلی از اختلاف در ظاهرشون در سلامتشون خواهید بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

کجا سالمن داغونن همین مامان من میگه میرفتم لب اب لباس و طرف میشستم مامانم دو تا بچه خودشو‌بزرگ‌نیکردد همزمان مادر شوهرشم‌میزاییدو مامانم بزرگ میکرد بچ هاشو

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

یکی از دلایلی که نخواستیم بچه دار بشیم همین مسأله ست من و همسرم دوست نداریم کسی زحمت بکشه و بچه مون ...

موافقم ، اما اگه کسی هم نگه نداره مادر نمیتونه کار کنه 

یا همون مادری هم که کار نمیکنه کاش یکی رو داشته باشه هفته ای دو ساعتم شده بچه ش رو نگه دارن .

من مامانم و مادرشوهرم جفتشون زبونی بچه دوس دارم ولی از بچه نگه داشتن تو عمل حتی برای یک ساعت متنفرن .

الان میبینم زنداداشم طفلک از خانوادش دوره و به مامانم نزدیکه ، منم یه شهر دیگه هستم و از زنداداشم دورم .

مامانم حتی برای یک ساعت حاضر نیست بچه رو نگه داره ، داداش و زنداداشم یک ساعت برن یه دور بزنن .

اتفاقا مادربزرگ من اینجا سالم بود، چشم ، دندون، مو، از همه مهتر پاهاش، ۱۲ زایمان داشت، فقط دو تا دخت ...

منم تو اطرافیانم میبینم ادمه سی ساله یا چهل ساله کمر درد و پادرد داره 

من هنوز درک نمیکنم چون خودم ۲۴ سالمه و ورزش میکنم باشگاه میرم و پا درد و کمر درد ندارم ولی وقتی از باشگاه میام ، یا کارای خونه رو میکنم دیگه خسته میشم دیگه توان ندارم شبم بخوام بچه داری کنم و خوشحالم که بچه ندارم

چون تغذیه شون عالی بوده

مار بزرگم میگفت ماهر شب آبگوشت  داشتیم

بادوم گردو 

کشمش شیره و....

همش چیزا مقوی می‌خوردن 

که توانایی  ۸ یا نه ده تا بچه داشتن

همش کار می‌کردند بدنشون ورزشی  و عضلانی بود 

الان یه دختر ازدواج میکنه اینقدر  بدنش ضعیفه و نحیفه  که با هزار کلک دکترا  یه بار باردار میشه

اونم یا سقط میشه 

یا استراحت مطلقه 

یا افسردگی بارداری یا زایمان داره

ویا .....

الان آمار ناباروری بیداد میکنه

دخترا پسرا با ماکارونی پیتزا فست فود کیک شیر و اشغابهای سوپری بزرگ میشن ازشون بچه در نمیاد

کجا سالمن داغونن همین مامان من میگه میرفتم لب اب لباس و طرف میشستم مامانم دو تا بچه خودشو‌بزرگ‌نیکرد ...

واییی 😑😑😑😂😂 فقط مادرشوهره که عروس داشته بعد میزاییده 😑😑

موافقم ، اما اگه کسی هم نگه نداره مادر نمیتونه کار کنه یا همون مادری هم که کار نمیکنه کاش یکی رو داش ...

خب حقیقتا بنظرم وظیفه شون نیست 

نهایت آدم نباید بچه دار بشه اگر شرایطش نیست 

بنظرم مادرهامون بچه هاشونو بزرگ کردن 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بنده خداها در جوانی فرسوده شدند شما میانسالی یا پیری چند خانم که جایگاه اجتماعی خوب داشتند یا در رفا ...

اره یک مادربزرگم یعنی مادربزرگ ناتنیم بچه دار نشده بود مامانمو از پرورشگاه اورد ، حالا پولدارم نبود و اونم کار کشاورزی میکرد ولی خیلی سالم تر از مامان بابامه که هشت تا زایید

خب حقیقتا بنظرم وظیفه شون نیست نهایت آدم نباید بچه دار بشه اگر شرایطش نیست بنظرم مادرهامون بچه هاشون ...

خب پس نباید بلانسبت زر بزنن بگن بچه دار شید ، کلی به زنداداشم و داداشم گفتن بیارید بیارید اونا نمیخواستن بیارن ، زنداداشم میخواست سر کار بره ، مامانم گفت عیب نداره بیار من برات نگه میدارم تو سر کارتو برو من دلم میخواد نوه م رو ببینم .

اون طفلکم نمیخواست بیاره ، ناخواسته ‌شد و میخواست سقط کنه ولی مامانم میگفت نه گناه داره نگهش دارید من بزرگش میکنم اونا هم اوردن ،  بزرگ کردن بخوره تو سر مامانم ، یک ساعت میتونه که برای محبتم که شده نوه ش رو یکی یه دونه نوه ش رو نگه داره اونا یه بار بعد از هفت هشت ماه یک قدم زدنه دو نفره برن ولی همینم نمیکنه ، اونم مهم نیست که نمیکنه پس اینقدر چرت و پرت نگه که بچه دار شید بچه دار شید و دخالت نکنه .

زنداداشمو طفلک از کارش انداخت و اونو بدبخت کرد ، الان میخواد منم بدبخت کنه با مادر شدن ، ولی من حواسم هست که هیچ جوره مادر نشم و خودمو بدبخت نکنم