2777
2789
عنوان

معلم ورزش احمق

130 بازدید | 11 پست

من یه معلم ورزش دارم که خیلی متعصبه گیر داده باید انعطاف رو بزنی منم خیلی تلاش میکنم نمیشه خب چیکارکنم نمیشه همه 40 میزنن من 14 گفته اگه برا ترم اینجوری باشه ورزش 18 میدم منم خیلی درسخونم همه نمره هام خوبه اونوقت ورزش 18

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت

خیلی نمونده متوجه شی همه این نمره ها کشکه

مهم نهاییاته

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

یه فکتی هست میگه هرچی درس بی اهمیت تر دبیر مزخرف تر.

منم ورزشم داغون بود 

همیشه نمره ام کم می‌شد با اینکه بقیه درسام ۲۰ بود

گواهی چیزی نمیتونی ببری که مشکل داری؟

چون من صافی کف پا داشتم ، بعد ک گواهی بردم کلا معاف شدم از ورزش

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

یه فکتی هست میگه هرچی درس بی اهمیت تر دبیر مزخرف تر.منم ورزشم داغون بود همیشه نمره ام کم می‌شد با ای ...

آخه میدونی امروز رفتم دکتر هیچی دیگه دکتر از دبیر ورزش رو مخ تر گفت تو مشکل نداری پاشو برو بزن 

آخه میدونی امروز رفتم دکتر هیچی دیگه دکتر از دبیر ورزش رو مخ تر گفت تو مشکل نداری پاشو برو بزن

ببین بعضی از آدما کلا بدنشون اونقدر انعطاف نداره واسه ورزش.

کاری هم نمیتونی کنی.

نهایتا برو با معاونی چیزی حرف بزن بگو نمیشه به جای ورزش کردن یه پاور پوینتی چیزی راجع به ورزش درست کنم؟😂

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

آخه نهمم خیلی برام مهمه

نه عزیزدلم اصلا مهم نیست اینا

تو دشته ای که انتخاب میکنی دقت کن

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

ببین بعضی از آدما کلا بدنشون اونقدر انعطاف نداره واسه ورزش.کاری هم نمیتونی کنی.نهایتا برو با معاونی ...

اره به بابام رفتم اون از من بدتره😂😂 به معلمم میگم میگه با تمرین خوب میشه دو روز تمربن کردم هیچی دیگه همه بدنم ناقص شد روغن سیاه دونمون تموم شد