2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 159 پست
شما از مادرت پرسیدی چجوری با یک بله کل حقوق انسانی ناچیزی که داشت رو از دست داد؟؟

مادر من از نداد که هیچ حقوق انسانیس بیشتر هم شد و در این شکی ندارم

هیچ کس هیچ دختری رو مجبور نکرده ازدواج کنه اینو آویزه گوشت کن

شما از مادرت پرسیدی چجوری با یک بله کل حقوق انسانی ناچیزی که داشت رو از دست داد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد نظرات زیاده نمیتونم همه رو بخونم. شما لطفا جواب بده:وقتی زن مثل مرد میتونه تحصیل کنه، آزاد باش ...

اول که بنظرم خرج خونه و پولی که تو زندگی میاد ربطی به حقوق اولیه ی انسان نداره یعنی چون تو اجازه تحصیل کردنت دست خودته پس من کار نمیکنم؟ حق و حقوقتو بده من تا منم برا زندگی پول در بیارم؟ مگه شما با استفاده از حقوقی که از خانم گرفتید کار می‌کنید که به هم مرتبط باشه؟

ازطرفی الان مگه زن این حقوق رو داره؟ اگر مساوی بود مخارج زندگی هم میتونست مساوی تقسیم بشه و تصمیم دو طرفه ایی بود که خانم هم قسمتی از مخارج رو به عهده بگیره یا نه ولی در حال حاضر که ما داریم صحبت میکنیم این حقوق هنوز اجازش دست مرده پس نمیشه گفت (وقتی زن بتونه....) چون الان نمیتونه 

ضمن اینکه اسمش روشه زندگی مشترکه مسئولیت ها تقسیم شده و اگر مرد قسمت مخارج رو به عهده گرفته خانم قسمت خونه و بچه هارو ، و اگر قراره مخارج تقسیم بشه کار های تو خونه و بچه ها هم تقسیم میشه 

و اینی که شما گفتید کاری به قانون نداره خیلی از خانما شاغل هستن و دوتایی دارن خرج زندگی رو در میارن چیز ثابتی نیست 

مگه من گفتم حتما بره سر کار؟ خانه داری هم یجور شغله حالا اگه خانومی دوست در کنار کار خونه که همسرش ه ...

نه اخه شما گفتی مرد وظیفش نیست بره سرکار ولی فرزند آوری و زاییدن شد جزوی از زندگی انسان؟ عجب😂 عملا داری میگی وظیفه ی زنه

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

برعکس شما من تمام پستاش رو دیدم و فقط این تیکه رو برای شما مثال زدم وگرنه از نوشته های لباسش گرفته ت ...

من فقط حقیقت رو بهت نشون دادم ولی از زنای نفرت انگیز زن ستیز مرد دوست دوری میکنم ارزش وقت گذاشتن ندارن و ندارید متاسفانه . جامعه نیاز به یک نسل آگاه و فعال داره که متاسفانه متاسفانه همه پشت سنگرا پناه گرفتن کسی هم بره بجنگه رو محکوم میکنن

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

یعنی اگه مردا حمایت نکنن، قانون عوض میشه؟ 😂این خانه از پای بست ویران است! مشکل ما از قانون گذار و ا ...

بفرمایید شما بحثو به سمت اصلیش سوق بدید بلدین؟ نه والا نمیکنید فقط مخالفت مخالفت ... حداقل کاتوزیان یه حرکتی زده 

نه اخه شما گفتی مرد وظیفش نیست بره سرکار ولی فرزند آوری و زاییدن شد جزوی از زندگی انسان؟ عجب😂 عملا ...

شما نمیخوای منظور حرف من رو متوجه بشین 

حرف من بسیار واضح هس

پس دیگه بحث رو ادامه نمیدم

فکر نمی کنید برای اصلاح قوانین باید به کسای دیگه و چیزای دیگه اعتراض کنیم‌؟برای اصلاح قوانین باید یق ...

اوه اوه رسید به اون قسمت جذاب انکار و از زیر کار در رفتن 

صورت مسئله رو حل نشده پاک نکن خانوم ضرر میکنی! هم خودت هم نسلای تو .

به مردای قانون اعتراض میکنیم که قانون سیاه سفید کردن به مادرایی اعتراض میکنبم که پسرای زن ستیز بار آوردن به پدرایی اعتراض میکنیم که بین دختر و پسر فرق گذاشتن به شوهری که معتقده مهریه اه اه و کخ کخ ولی صیغه و حق فرزندآوری به به!

به کی اعتراض کنیم؟ شما؟ 

اعتراض نکنیم؟ ایران گنجایش نداره؟ نه عزیزم ایران اگه گنجایش نداشت مهریه رو نمیکرد چهارده سکه میتونن قانون عوض کنن نمیخان! 

شما نمیخوای منظور حرف من رو متوجه بشین حرف من بسیار واضح هسپس دیگه بحث رو ادامه نمیدم

بله بله هرچی شما میفرمایید درسته تمام حق و حقوق مردا سرجاش بمونه اوکیه اونا مردننننن اوناااا زن نیستن 

ما هم زنیم که ساکت هیچی نگو حق اعتراض ندا ی عزیزم کشورت به هم میریزه ! ولی مردا میتونن درباره مهریه اعتراض کنن ها