2777
2789

تو فراخوان گفته بودند به نفر برتر جایزه نقدی تعلق میگیره منم برتر شدم اسمم رو تو چنل دانشگاه گذاشتند گفتند برای دریافت جایزه به فلان آیدی پیام بده خودتو معرفی کن منم این کارو کردم گفتم نفر برتر منم و مشخصات هویتی دادم یارو فقط جواب سلاممو داده از دیشب😐

منم قراره فردا انصراف بدم میخواستم قبل انصراف جایزه رو بگیرم چی کار کنم زشته بگم بابت جایزه پیام دادم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خجالت چیه بگو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اون که تورو نمیشناسهپیام‌بده دوباره بگو برای جایزه فلاناونا بودجه دارن برای این فعالیت های فرهنگی تو ...

چرا نمیشناسه 

گفتن پیام بده معرفی کن تا جایزه رو بدن

منم اسم و شماره دانشجویی دادم گفتم تو مسابقه‌ی فلان نفر برتر منم 

خب فقط قرار بود برای جایزه پیام بدیم یعنی خودش باید بدونه چرا پیام دادم 

کتاب خوانی ازمونش چطوریه

بستگی به دانشگاه و کتاب و فراخوانش داره

برای ما چندین سوال تستی بود فقط 

ممکنه تشریحی هم باشه ولی معمولا فقط تستیه من همه رو درست جواب داده بودم نفر برگزیده شدم

تو چنل دانشگاه یا بسیج دانشگاه اطلاع رسانی میکنند این مسابقات رو پی دی اف کتاب رو میذارن بعد آزمون می‌گیرند