بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پرسیدن داره😑برو خونه بابات اینکه مادر خوبی هستی و به فکر بچه هاتی خیلی خوبه ها ولی دلیل نمیشه بع خاطر بچه ها تو هرچیزی کوتاه بیای و غرورتو بشکنی،بچه هات بزرگ شن میخوان تورو الگو قرار بدن اگه بخاطر اونا بمونی و زندگی کنی پس فردا اونام همین کارو میکنن چون بلد نیستن از خودشون و حقشون دفاع کنن
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
متاسفم ولی انگار مجبوری شرایط اقتصادی هم بده نمیشه گفت همسرتون هم آدم بدیه
چیو مجبوره اسی خودش گفت میتونه جور کنه ولی نمیخواد
حتی اگه نمیتونه جور کنه باید با نرمی و محبت اسی و راضی کنه برن اونجا نه اینکه زبونش دراز باشه و بگه اگه نمیای بفرما خونه بابات