2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدن داره😑برو خونه بابات اینکه مادر خوبی هستی و به فکر بچه هاتی خیلی خوبه ها ولی دلیل نمیشه بع خاطر بچه ها تو هرچیزی کوتاه بیای و غرورتو بشکنی،بچه هات بزرگ شن میخوان تورو الگو قرار بدن اگه بخاطر اونا بمونی و زندگی کنی پس فردا اونام همین کارو میکنن چون بلد نیستن از خودشون و حقشون دفاع کنن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یعنی شوهرت نمیتونه یه خونه جور کنه!

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حق مسکن نداری؟ اگه نداری فعلا بخاطر بچه مجبوری بسازی

نه متاسفانه میگه بریم اونجا یه مدت زندگی کنیم تا بتونیم خودمون خونه دارشیم،مادرش بشدت غر میزنه من دلم نازکه زود دلخور میشم 

نه متاسفانه میگه بریم اونجا یه مدت زندگی کنیم تا بتونیم خودمون خونه دارشیم،مادرش بشدت غر میزنه من دل ...

متاسفم ولی انگار مجبوری 

شرایط اقتصادی هم بده نمیشه گفت همسرتون هم آدم بدیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

متاسفم ولی انگار مجبوری شرایط اقتصادی هم بده نمیشه گفت همسرتون هم آدم بدیه

چیو مجبوره اسی خودش گفت میتونه جور کنه ولی نمیخواد

حتی اگه نمیتونه جور کنه باید با نرمی و محبت اسی و راضی کنه برن اونجا نه اینکه زبونش دراز باشه و بگه اگه نمیای بفرما خونه بابات

چیو مجبوره اسی خودش گفت میتونه جور کنه ولی نمیخوادحتی اگه نمیتونه جور کنه باید با نرمی و محبت اسی و ...

من توی شرایط استارتر نیستم ولی میفهمم عاجز شدن و دو تا بچه هم دارن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی