بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=398994803]بگو تو نمیتونی یه خونه تهیه کنی بچه هامون توش زندگی کنن چجوری میخوای تنهایی دوتا بچ ...
پس اگه اینطوری هست میتونی بری پیش مادر شوهرت شاید مشکلات اقتصادی به شوهرت فشار آورده اینطوری میگه اگه اخلاق بدش فقط اینه ارزش داره بری مدتی اونجا زندگی کنی
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
نمیدونم چرا نمیتونم جواب بدم بلدنیستم از اینکه کسی از حرف من دلخور هم بشه ناراحت میشم
من خودم تو این شرایط بودم اونقدر مادر شوهرم بهم تیکه انداخت که سه ماه اول عروسی عصب معده گرفتم ولی یه روز صبرم تموم شد رفتم خونه بابام به شوهرم گفتم اگه به این رفتارهاش ادامه بده من دیگه نیستم شوهرمم بهش تذکر داد خودشو جمع کرد
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
پس اگه اینطوری هست میتونی بری پیش مادر شوهرت شاید مشکلات اقتصادی به شوهرت فشار آورده اینطوری میگه اگ ...
همش دم از مشکلات و فشار اقتصادی میزنه آدم اگه بخواد میتونه بخاطر آرامش خانوادش کمی بیشتر کارکنه زورم میاد میتونه ولی میگه باید فعلا تحمل کنی تو شرایط سخت کنارم باشی نمیخوای برو