2777
2789
پرسیدن داره😑برو خونه بابات اینکه مادر خوبی هستی و به فکر بچه هاتی خیلی خوبه ها ولی دلیل نمیشه بع خا ...

مشاوره بی جهت ندیدلطفا

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا چقد بی مسئولیت شدن یعنی چی تو زن و بچه داری نمیخوای براشون خونه تهیه کنی.اگرم رفتی خونه مادرشوه ...

اینا‌میرن پیش مادرشوهرش 

در واقعا مادرشوهر داره لطف میکنه ب اینا 

بدهکارشون که نیس.کی دوس داره عروسش برگرده پیشش

نزدیکی برا هر دو طرف عذابه

چ شرایط سختی خدا،بچه هام کوچیکن خیلی فضولن مادرش بخاطر اینا سرکوفت میزنم مدام

متوجه نشدم بخاطرش چی سرکوفت میزنه.ولی یکی گفت تو دوتا بگو توهم سرکوفت پسرش و بهش بزن بگو پسرت مثلا مرده ولی نمیتونه یه خونه برا زن و بچش تهیه کنه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بله کاش زندگی ها راحت بود کاش مشکلات مالی نبود

آره متاسفانه.بیین من یه نفر رو میشناسم به مشکل خوردن اومدن زندگی کردن با مادرشوهر ولی الحمدلله درست شد.مستقل شدن.فقط توجه داشتن که دیگه کلا میان کنگر بخورن لنگر بندازن ....حالا الان هم ببین با خونه کوچکتر تو محلات پایینتر جور در نمیاد؟

ها بخدا دلم خونه چطور تحمل کنم

ببین اگ ی موقع قبول کردی بری اونجا اول باهاش خوب صحبت کن حالا من نمیدونم مادر شوهرت چجور آدمیه اما مال من ک عفریته س ب حرفش گوش میده تاپیکم بخونی می فهمی چی میگم براش خط و نشون بکش ک نباید دخالت کنه و اذیت کنه از اینجور چیزا 

چاره ای نیست بین بد و بدتر  بد رو انتخاب کن 

در برابر رفتارهای بد مادر شوهرت فقط بی تفاوتی نشون بده 

بخاطر بچه هات ک آزار نبینن  صبوری کن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

اسی اینجوری نگو شوهرم داره ولی نمیخواد ،یه جوری میگی انگار میخواد اذیتت کنه ولی من متوجهم منظورش چیه ،مردا از خونه اجاره ای متنفرن،از اینکه هر ماه کلللی پول بدن برا اجاره ،میگه اجازه نکنیم خونه دار بشیم،اگر میتونی مدتی تحمل کن بهتر از مستاجریه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مشاوره بی جهت ندیدلطفا

مشاوره ندادم اعصابم خیلی خورد شد

به اسی گفتم به شرایط زندگیش نگاه کنه اگه مشکل شوهرش فقط اینه کوتاه بیاد اگه فقط این نیست و مرد زندگی نیس مجبور نیست به پاش بمونه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اگه خونه مادر شوهرت بزرگه و یه سرویس جدا برا شما داره برو وگرنه نرو من سه ماه بودم بعدش فرار کردم خی ...

من ۸ساله دارم عذاب می کشم زنیکه عفریته پسرش و سر هیچی پر میکنه خدا ازش نگذره ک نمیگزرم

چون ازدواج دومته هی با خیال راحت اینجوری امر و نهی می‌کنه! توام یجوری وانمود کن ک برات مهم نیس ..ماهم یک فامیل داشتیم هی شوهرش اینو می‌ترسند از طلاق یبار با هماهنگی خونوادش گفت بله میرم و پدرشم می‌گفت بله مشکلی نداریم بچه ها هم مال خودت دیگه ازین ببعدش لال شد

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎