متوجه نشدم بخاطرش چی سرکوفت میزنه.ولی یکی گفت تو دوتا بگو توهم سرکوفت پسرش و بهش بزن بگو پسرت مثلا مرده ولی نمیتونه یه خونه برا زن و بچش تهیه کنه
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
آره متاسفانه.بیین من یه نفر رو میشناسم به مشکل خوردن اومدن زندگی کردن با مادرشوهر ولی الحمدلله درست شد.مستقل شدن.فقط توجه داشتن که دیگه کلا میان کنگر بخورن لنگر بندازن ....حالا الان هم ببین با خونه کوچکتر تو محلات پایینتر جور در نمیاد؟
ببین اگ ی موقع قبول کردی بری اونجا اول باهاش خوب صحبت کن حالا من نمیدونم مادر شوهرت چجور آدمیه اما مال من ک عفریته س ب حرفش گوش میده تاپیکم بخونی می فهمی چی میگم براش خط و نشون بکش ک نباید دخالت کنه و اذیت کنه از اینجور چیزا
در برابر رفتارهای بد مادر شوهرت فقط بی تفاوتی نشون بده
بخاطر بچه هات ک آزار نبینن صبوری کن
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اسی اینجوری نگو شوهرم داره ولی نمیخواد ،یه جوری میگی انگار میخواد اذیتت کنه ولی من متوجهم منظورش چیه ،مردا از خونه اجاره ای متنفرن،از اینکه هر ماه کلللی پول بدن برا اجاره ،میگه اجازه نکنیم خونه دار بشیم،اگر میتونی مدتی تحمل کن بهتر از مستاجریه
فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به اسی گفتم به شرایط زندگیش نگاه کنه اگه مشکل شوهرش فقط اینه کوتاه بیاد اگه فقط این نیست و مرد زندگی نیس مجبور نیست به پاش بمونه
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥