من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...
انشالله همه چی درست میشه عزیزم
برات دعا میکنم
دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺 ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی
من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...
عزیزم امیدت همیشه به خدا باشه اون خیلی مهربونه
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
برو یه کاغذ و خودکار بیار و روش بنویس : خدایا بهم قدرت اجرایی بده ، خدایا من با این ذهن شرطی شده ام نمیتونم نماز بخونم، خدایا من تسلیم خواست و اراده تو هستم و عاجزانه ازت کمک میخوام
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین
من نمازقضا کلی دارم،نماز صبح هامم همش قضاست،وسواسم دارم،برام وضو و نماز یک کم سختهبنظرت واقعا اینطور ...
دومین قسمت از حرفم در مورد اینکه مثلا به زحمت میوفتی و یا وسواس و یا هرچیز دیگه ایی که مانع خواندش میشه خوب امام حسین علیه السلام در زمان جنگ که از زمین و آسمان تیر مبارید، ایستادن و نماز اول وقتشون رو خوندن، بنظرت در معرکه جنگ نماز خوندن سخت تره یا کنج خانه اینا بنظر من بهانه هایی است که شیطان در نظر انسان میاره و داریم روز قیامت ادمی رو مشابه شرایط ما میارن و میگن چطور این با شرایط مشابه تو و وسواس تونست وضو بگیره و نماز بخونه، تو نخوندی پس دلایلی که گفتی اصلا باعث نمیشه بخوای نمازو ترک کنی
من نمازقضا کلی دارم،نماز صبح هامم همش قضاست،وسواسم دارم،برام وضو و نماز یک کم سختهبنظرت واقعا اینطور ...
قسمت سوم حرفم که گفتی پس مهربانی خدا چی میشه بنظرم به طور کلی عواقب گناه که خداوند گذاشته در اوج مهربانی اوست خوب باید بین کسانی که مطیع امر خدا هستن و کسانی سرپیچی میکنن و پیرو شیطان و نفس هستن تفاوتی باشه و اگر خداوند دستوراتی گذاشته تا عواقب ترک این دستورات نباشه که انسان تن به اونا نمیده مگر مومنین واقعی مثل همین قوانین ساده کشورها، اگر برای سرعت غیر مجاز جریمه نباشه که بیشتر راننده ها با سرعت غیر مجاز تو جاده میرن، که هم باعث خطر مرگ برای خودشون هست هم برای دیگران. بله مهربانی و رحیم بودن خداوند جلوتر از خشم و عذابش هست، ولی این دلیل نمیشه که عذابی در کار نباشه همون طور که در قران سوره حجر آیات 49 و 50 خداوند فرموده نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُورُ الرَّحِیمُ (۴۹) وَأَنَّ عَذَابِی هُوَ الْعَذَابُ الْأَلِیمُ (۵۰) (ای پیامبر! ) بندگانم را آگاه کن که آمرزنده مهربان منم.ایه ۴۹ و عذاب من، همان عذاب دردناک است! ایه۵۰