سلام عزیزم، تنها راه نجات همه مون از مشکلات، توسل به امام زمان علیه السلام هست
امامی که صاحب الامر هست و همه امورمون به دست ایشان اصلاح میشه
امامی که صاحب الزمان هست و احاطه کامل به گذشته و حال و آینده ما داره
امامی که رئوف و مهربان هست، و دست نیازی که به سمتش دراز بشه، خالی نمیذاره
پس حتما هم خودتون، هم مادرو خواهر عزیزتون یه راه ارتباطی با امام زمان علیه السلام داشته باشید
یا نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رو بخونید، یا دعای عهد یا دعای آل یاسین، هر هر کار خیر روزانه به نیت ایشون، یا حتی فقط یک سلام به اقا روزانه بدید
یقین بدونید بی جواب نخواهید موند
دوم، حتما همتون مخصوصاً مادرتون، بعد از نماز صبح، 12 مرتبه سوره ناس و فلق، به نیت اینکه از شر کارهای پدرتون در امان باشید بخونید، 5 مرتبه آیت الکرسی در طی روز بخونید و به خودتون فوت کنید
ان شاءالله از رفتارهای نادرست شون در امان هستيد
یادمه تابستون پیامت رو برام دادی تو حرم روبهرو ضریحش به نیتت خوندم، ان شاءالله با دعای خیر امام رضا علیه السلام و آقا امام زمان علیه السلام خوشبخت و عاقبت بخیر باشید، ان شاءالله ❤️
در مورد لقی و تحلیل رفتن لثه ات عزیزم، من خودم روایت آقا امام رضا علیه السلام رو خوندم که کسی که خدمت ایشون آمدن و از لقی دندان شکایت کردن، امام گفتن سعد کوفی به دندانت بزن
برو از عطاری ها بخر و استفاده کن و به لثه ات بزن و یه چند دقيقه صبر کن، بعد بشور، چندباری استفاده کن، ان شاءالله بحق صاحب روایت، شفا میگیره
من حتی قبلا اینو با نمک قاطی کرده بودم و هر شب مسواک میزدم
دندان درد داشتم با همین کار خوب شده بود
و قبل از خواب حتما گلاب قرقره کن، گلاب لثه رو سفت میکنه، به صورتت هم بزن باعث شادی و آرامش میشه
اب جوشیده با نمک قاطی کن، مرتب استفاده کن
متأسفانه مادر منم تحلیل لثه دارن، دکتر بهش گفته بود، مرتب سبزی خوردن بخور
از نظر دعایی هم هیچ چیز مثل حمد شفا نیست
مثلا 7 بار یا 70 مرتبه سوره حمد بخون به آب بعد بخور
از مهر تربتت کمی هم توش بریز که بحق آقا امام حسین علیه السلام شفا در شفا باشه برات
کارا که گفتم مخصوصاً سعد کوفی رو حتما مداومت به انجامش داشته باش، زودی خوب میشی، ان شاءالله
توفیق داشته باشم، دعا گوت هستم، امیدوارم زودی بیای و بگی خوب شدی و به حاجت هات رسیدی، ان شاءالله 🌹❤🌹