2777
2789
عنوان

خخخ.ترشی

126 بازدید | 18 پست

کسی بلده یادمممممممم بده  

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
1
100%
ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه دو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

برای اینکه موادش شفاف بشن میتونی اینکارو انجام بدی ولی به نظرم طعم ترشی به سبزی های خشک و نوع سرکه ای هست که میریزی وگرنه درحالت کلی نیازی به آب پز کرن نیست 

دل هیچ اقیانوسی در تلاطم ِ جزر و مد نمی افتاد... اگر خورشیداندام ِ زنانه اش را عریان نمی کرد...
اخه یکی از دوستام میگفت اب پز کن بعد بزار خشک بشه بزار تو سرکه...خو خامن عزیزوممممم

ترشی بایستی توی سرکه جا بیوفته برای اینکه زودتر جابیوفته میتونی موادشو ریزتر کنی،تو بیشتر کارخونه ها برای اینکه محصول زودتر برسه و بازرپسندی داشته باشه بخارپز میکنن اونم به مدت کوتاه 

دل هیچ اقیانوسی در تلاطم ِ جزر و مد نمی افتاد... اگر خورشیداندام ِ زنانه اش را عریان نمی کرد...
شمادرست کردی تاحالا؟؟؟؟بدون اب پز خوب دراومده؟

آره گلم من معمولا ترشی رو خودم درست میکنم همیشه هم خوب میشه