2777
2789
عنوان

جواب جاری هامو چی بدم خدایی😵‍💫

276 بازدید | 35 پست

من باردارم ۲۹ هفته هستم

اینا اوایل منو دیدند وای چقدر ورم داری و اینا

بعدش جاری بزرگم و ۲ ماه ندیدم 

با جاری کوچیکه در ارتباط هستند اونم بهش گفته بود آره اینقدر چاق شده از در رد نمیشه😐

من دوهفته پیش وزن گرفتم ۷ کیلو اضافه کردم

بعد جاری بزرگه تا منو دید گفت وا توکه لاغری چرا چاق نشدی مطمئنی بچت دختره و..... میگفت من رو بارداری اولم ۲۲ کیلو چاق شدم حتما دخترت ریزه

بخدا از روزی که دیدمش کلن استرس اینو دارم یعنی واقعا جنین من ریز هستش 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کتفت بگیر وا مظلوم بازیا چیه

بگو نون باباتون نمی‌خورم 

خونمون اینه داریم 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نمیدونم مادری که اینقدر اعتماد به نفسش پایینه و چشمش به دهنه مردمه یه بچه رو چطور قراره پرورش بده

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بابا ولشون کن مهم سلامتی بچس. حالا ریز باشه من بچه هام ۲۸۰۰ و ۲۶۰۰ بودن حالا چی شد مگه. به دوماه نکشبد انقدر تپلی شدن ماشالله. به حرفای بی اهمیت و بی اساس فکر نکن اصلا

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

هرچی هم گفتن بگو مهم سلامتشه نه وزنش 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖