دوساله با یه بچه کوچیک خونه بابامم ..راهی دادگاه و پاسگاه تو مسیر طلاق…. الانم بخاطر مهریه زندانه…نه زندگی میکنه نه طلاق میده نه مهریه میده و نه حتی نفقه بچه… وضع مالیشون عالیه …الان چن روزه رفته زندان ولی اصلا یه کدومشون یه زنگ نزده برا رضایت یا توافق! این دیگه چه مدلشه!!!!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا کار برادر منم با زنش در دادگاه هست. و به برادرم و مادرم میگفتم مهریه رو جدی بگیرید دارم از ادمه ...
باعث اینکه زندگیمون خراب شد خانوادش بودن،،،، اونا تشویقش میکردن اموالشو تو زندگیمون نیاره تا راحت بتونن به یه بهانه ای طلاق بدن….ولی الانم هیچکی گردن نمیگیره بیاد جلو تکلیف منو روشن بکنه ..
چجوری گرفتنش؟ یکی از آشناهامون دنبال کارای طلاقه ولی شوهرش طلاق نمیده. مهریشو اجرا گذاشته نمیتونه بگیره. چند ساله اینور اونوره تا بتونه مهریشو بگیره. مرده همه چیزو زده به نام خانوادش هیچی از خودش نداره. داره ول میچرخه
متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
باعث اینکه زندگیمون خراب شد خانوادش بودن،،،، اونا تشویقش میکردن اموالشو تو زندگیمون نیاره تا راحت ب ...
نه ما در زندگی برادرم دخالتی نداشتیم فقط دردسرهاشون برا ما بود. اینا بخاطر مسایل شخصی بین خودشون دعوا داشتند. اینم چیزی نداره. پدرم مغازه اش رو در اختیار برادرم گذاشته و خونه پدرم زندگی میکردند. بابام گفته رو من حساب نکن ولی خانمش میگه پدرت مغازه رو بفروشه م۴۰ میلیارد مهریه من رو بده. ولی خوب هم خواهر و برادرهام قبول نمیکنند و هم پدرم. میکه اون مغازه برای کمک زندگی و کار ات در اختیارت گذاشته بودم اجازه فروش نداری