2777
2789
عنوان

شوهرم رفته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کار برادر منم با زنش در دادگاه هست. و به برادرم و مادرم میگفتم مهریه رو جدی بگیرید دارم از ادمه ...

باعث  اینکه زندگیمون خراب شد خانوادش بودن،،،، اونا تشویقش میکردن اموالشو تو زندگیمون نیاره تا راحت بتونن به یه بهانه ای طلاق بدن….ولی الانم هیچکی گردن نمیگیره بیاد جلو تکلیف منو روشن بکنه ..

همه چیزیو انتقال داده

اسی تاپیک مترو که زدی خوندم ینی غش کردم از خنده😂😂😂

خدا از رو زمین برش داره چقد کنه بوده.

فک کن هزارتا مشکل توی دلت باشه یه الدنگم اینجوری پاپیچت بشه.😂 خدا ذلیلش کنه

خدایا شکرت

اره ولی گیر افتاد بازم

چجوری گرفتنش؟ یکی از آشناهامون دنبال کارای طلاقه ولی شوهرش طلاق نمیده. مهریشو اجرا گذاشته نمیتونه بگیره. چند ساله اینور اونوره تا بتونه مهریشو بگیره. مرده همه چیزو زده به نام خانوادش هیچی از خودش نداره. داره ول میچرخه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

باعث اینکه زندگیمون خراب شد خانوادش بودن،،،، اونا تشویقش میکردن اموالشو تو زندگیمون نیاره تا راحت ب ...

نه ما در زندگی برادرم دخالتی نداشتیم فقط دردسرهاشون برا ما بود.  اینا بخاطر مسایل شخصی بین خودشون دعوا داشتند. اینم چیزی نداره. پدرم مغازه اش رو در اختیار برادرم گذاشته و خونه پدرم زندگی میکردند. بابام گفته رو من حساب نکن ولی خانمش میگه پدرت مغازه رو بفروشه م۴۰ میلیارد مهریه من رو بده. ولی خوب هم خواهر و برادرهام قبول نمیکنند و هم پدرم. میکه اون مغازه برای کمک زندگی و کار  ات در اختیارت گذاشته بودم اجازه فروش نداری 

اسی تاپیک مترو که زدی خوندم ینی غش کردم از خنده😂😂😂خدا از رو زمین برش داره چقد کنه بوده.فک کن هزار ...

شانس منه بخدا 

همه میگن ما تا بحال راننده مترو ندیدیم!! اونوقت بخاطر یه دست بالا بردن اومد اون کا رو کرد

نه ما در زندگی برادرم دخالتی نداشتیم فقط دردسرهاشون برا ما بود. اینا بخاطر مسایل شخصی بین خودشون دع ...

برادرت میتونه اعسار بزنه چون چیزی بنامش نیس براش قسط بندی میکنن با اقساط کم…احتمالا خانمش هم بخاطر طلاق مجبور میشه ببخشه و طلاق بگیره چون معمولا خانما بخاطر مهریه قسطی صبر نمیکنن

نبخدا مال منم اونجوری بود انگار زور هیچکس بهش نمیرسه دم آخری خودشون ادم میشن تو صب کن یکم بسوزن

ایشالا که اینم کم بیاره

همه چیزمو فروختم خرج کردم این مدت دیگه هیچی برام‌ نمونده

بالاخره موفق شدی 

کم نیار 

تا اینجا اومدی  از این بعدش هم دلسوزی اصلا نکن 

تا پول نگرفتی رضایت نده 

من این شش هفت سال تاپیک هات دنبال  می‌کردم

حالا چجوری موفق شدی گیرش بیاری ؟

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم.